«Ντροπή σου!»: Εκτός εαυτού παίκτης του Survivor για τις καθημερινές συνευρέσεις Ελευθερίας Ελευθερίου - Μάριου Πρίαμου (Vid)

«Ντροπή σου!»: Εκτός εαυτού παίκτης του Survivor για τις καθημερινές συνευρέσεις Ελευθερίας Ελευθερίου – Μάριου Πρίαμου (Vid)

Άνω κάτω η κόκκινη ομάδα.

Με έκρηξη αντιδράσεων επέστρεψε την Παρασκευή το Survivor All Star, αφού έντονος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας των Διασήμων μετά τις αποκαλύψεις τους Νίκου Μπάρτση.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας είχαν μια αντιπαράθεση σχετικά με την υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη.

Μάλιστα, ο Νίκος Μπάρτσης δε σταμάτησε εκεί αλλά αντίθετα συνέχισε: «Θα πω τι έχει γίνει ακριβώς για να ξεμπερδεύουμε! Έχω ακούσει κι εγώ, όπως είπε και ο Στάθης, από το στόμα των νέων κοριτσιών ότι η Ελένη άμα βγει… θα φύγει. Φεύγω, λοιπόν, εκεί και λέω «τι θα κάνουμε; Θα πεινάσουμε! Δεν υπάρχει σωτηρία» ενώ παραδέχτηκε πως είπε στους Κόρο, Σάκη και Χανταμπάκη: «Παιδιά, θέλουμε όλοι το καλό της ομάδας, να μην πεινάσουμε και να πάμε παρακάτω».

Ωστόσο, στο συμβούλιο το αποτέλεσμα έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά κι έτσι ο ίδιος παρουσίασε την αιτία της υποψηφιότητας της Ελένης Χαμπέρη αποκαλύπτοντας πως «Ο Μάριος, το ξέρουμε όλοι, έναν έναν να ρωτήσουμε από εδώ,…. κάθε βράδυ με την Ελευθερίου! Γιατί να κρατήσουμε την Ελευθερίου και να διώξουμε την Ελένη;»

Αμέσως η Ελευθερία Ελευθερίου αντέδρασε φανερά ενοχλημένη απευθυνόμενη στον ίδιο με την έκφραση «Ντροπή σου».

 

Δες παρακάτω το βίντεο:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.