Ένα hashtag ήταν αρκετό: Επιτέλους, ο Παπακαλιάτης το παραδέχτηκε… (Pic)

Άσχημα νέα για τους fans του Maestro – Αυτή είναι η Αγγλόφωνη σειρά που ετοιμάζει για το Netflix

Το μέλλον της επιτυχημένης σειράς.

Γραφικές εικόνες γαλάζιου, ερωτικά πάθη και μηνύματα ζωής που αγγίζουν κάθε τηλεθεατή. Η αγαπημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, έκλεψε τις εντυπώσεις αλλά και τις καρδιές των fans της, οι οποίοι δεν έχαναν επεισόδιο κάθε βδομάδα.

Όμως, η επιτυχία δε σταμάτησε εκεί, αλλά αντίθετα μετανάστευσε στο εξωτερικό, αποτελώντας την πρώτη ελληνική σειρά που συμπεριλήφθηκε στην πλατφόρμα του Netflix, με τα βλέμματα όλα να έχουν στραφεί προς το δεύτερο κύκλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Ωστόσο, τα νέα δεν είναι τόσο καλά, αφού σύμφωνα με τον ίδιο τον «Maestro» της σειράς, χρειάζεται πολύ χρόνο για να ολοκληρώσει τα νέα επεισόδια, με το τελικό αποτέλεσμα να αργεί αρκετά να είναι έτοιμο για παράδοση, γεγονός που σημαίνει πως λογικά δε θα την υποδεχθούμε στο πρώτο μισό της νέας σεζόν, αλλά υπάρχει πιθανότητα να μην προβληθεί ούτε στο δεύτερο.

Όσο για το μέρος των γυρισμάτων, ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και πρωταγωνιστής αποκάλυψε στην εκπομπή της ΕΡΤ ότι όλο το καστ θα μεταφερθεί στους Παξούς!

Μάλιστα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μόλις τελειώσει τη συγγραφή του Maestro ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια αγγλόφωνη σειρά με ξένους ηθοποιούς, ύστερα από την πρόταση που το Netfix του έκανε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.