Διαψεύδει ο Γιώργος Λιάγκας...

Διαψεύδει ο Γιώργος Λιάγκας…

Επιτέλους, έδωσε την απάντησή του.

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει (και) νέο πόστο στον ΑΝΤ1, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα από εκείνον.

Ο λόγος για ρεπορτάζ που τον ήθελε να συζητά με το κανάλι του Αμαρουσίου για μία νέα, πολιτική εκπομπή εν όψει εκλογών, παράλληλα σαφώς με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Σήμερα, μετά τα όσα έχει… σούρει τις τελευταίες ημέρες στο πολιτικό σύστημα με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, τοποθετήθηκε σχετικά και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να τον δούμε σε τέτοιου είδους project.

«Ακούω την πολιτική αντιπαράθεση στα τηλεοπτικά παράθυρα και το αλλάζω στα δύο δευτερόλεπτα, ντρέπομαι και δεν θέλω να κάνω και πολιτική εκπομπή με πολιτικούς να μου λένε τα ίδια. Φαντάζεστε εμένα τώρα να έχω δέκα πολιτικούς εδώ; Σκεφτείτε το… Ούτε εκείνοι θα περάσουν καλά, ούτε εγώ, ούτε εσείς. Γι’ αυτό αρνούμαι. Για να δώσω και κάποιες άλλες απαντήσεις στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», αναφερόμενος φυσικά στο ρεπορτάζ της Ελεονώρας Μελέτη στο «Mega Καλημέρα» το οποίο τον ήθελε σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για πολιτική εκπομπή.


Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.