«Δεν αποφασίζω εγώ...»: O Νίκος Χατζηνικολάου για το μεγάλο φάουλ του ΑΝΤ1 9 μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη  (Vid)

«Δεν αποφασίζω εγώ…»: O Νίκος Χατζηνικολάου για το μεγάλο φάουλ του ΑΝΤ1 9 μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη (Vid)

Eξέφρασε την έντονη διαφωνία του για την επιλογή παρουσίασης της δημοσκόπησης.

Μόλις 9 ημέρες μετά την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 παρουσιάστηκε δημοσκόπηση της MARC για λογαριασμό του καναλιού, με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Νίκο Χατζηνικολάου να εκφράζει δημόσια την προσωπική του διαφωνία για το γεγονός ότι προβλήθηκε αυτή την ημέρα στο δελτίο δημοσκόπηση.

Στο στούντιο μαζί με τον παρουσιαστή βρέθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της MARC, Θωμάς Γεράκης προκειμένου να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία από τις κάρτες της δημοσκόπησης. Πριν ξεκινήσει η παρουσίαση των καρτών ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέφερε:

«Πρέπει να σας πω, να εκφράσω, γιατί έχω κοντά 40 χρόνια στη δημοσιογραφία, την ένστασή μου, τη διαφωνία μου για το γεγονός ότι γίνεται και δημοσιεύεται μία δημοσκόπηση ενώ ακόμη γίνονται κηδείες, ενώ δηλαδή το θέμα είναι σε μία συναισθηματική έκρηξη για όλους μας»

«Εγώ θα επισημάνω πάλι κλείνοντας ότι η μέτρηση έγινε την ώρα που γίνονταν οι κηδείες. Ακόμη και σήμερα γίνονται κηδείες» τόνισε, ο Νίκος Χατζηνικολάου για να συμπληρώσει ο Θωμάς Γεράκης «κατ’ αρχήν συμμερίζομαι, καταλαβαίνω κ. Χατζηνικολάου, αυτό που λέτε και νομίζω ότι μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα». Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας αναφέρθηκε στην έρευνα λέγοντας πως αυτή ήταν προγραμματισμένη και μάλιστα θα προβαλλόταν τη Δευτέρα που πέρασε. «Δεν είμαι αυτόκλητος εγώ εδώ. Έχουμε να παρουσιάσουμε τη μηνιαία τακτική έρευνα του ΑΝΤ1»

Κλείνοντας ο παρουσιαστής του δελτίου του ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι «δεν αποφασίζω εγώ, έχω βαθμό αναγνώστου στο δελτίο ειδήσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα λέω τη γνώμη μου. Και προσωπικά εγώ σε υψηλή συναισθηματική αντίδραση για το γεγονός ότι παίξαμε δημοσκόπηση απόψε αλλά δεν αποφασίζω εγώ».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.