Νέα «βόμβα» στο Survivor: Παίκτες φέρονται να κατηγορούν άνθρωπο της παραγωγής για «χυδαία συμπεριφορά» σε βάρος τους (Pics)

Survivor | Το σκληρό μέτρο της παραγωγής για να σταματήσει τους παίκτες να κλέβουν φαγητό από τους τεχνικούς

Κι όμως, το έκανε.

Τεράστια είναι η πείνα σε αυτό το σημείο του Survivor, με πολλούς παίκτες να έχουν κατηγορηθεί πως ψάχνουν και κλέβουν φαγητό από τεχνικούς, δημοσιογράφους, ακόμα και ντόπιους, με ορισμένους μάλιστα να είχαν προχωρήσει ακόμα και σε συμφωνίες με κατοίκους του Αγίου Δομήνικου προκειμένου να λαμβάνουν φαγητό έναντι αμοιβής.

Και ενώ πολλοί θα πίστευαν πως μετά την αποβολή των Κατερίνας Δαλάκα και Ασημίνας Χατζηανδρέου, οι παίκτες θα είχαν σταματήσει να παραβαίνουν τους κανόνες, η παραγωγή γνωρίζει καλά πως Διάσημοι και Μαχητές  εξακολουθούν να κλέβουν φαγητό με όποιον τρόπο μπορούν.

Η Ευρυδίκη μίλησε με ονόματα: Με αυτές τις τρεις παίκτριες του Survivor συvευρέθηκε ερωτικά ο Μάριος Πρίαμος (Vid)

Γι’ αυτό και πάρθηκαν σκληρά μέτρα.

Τι συνέβη;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», η παραγωγή τοποθέτησε… λουκέτα τους κάδους απορριμμάτων στις καλύβες τεχνικών και δημοσιογράφων, στους χώρους των αγώνων αλλά και στους χώρους μεταφοράς των παικτών.

Κι αυτό διότι οι παίκτες ψάχνουν στα σκουπίδια για υπολείμματα τροφής και αναψυκτικών μέσα στα ειδικά τάπερ από φελιζόλ από τα οποία τρώνε όσοι εργάζονται για το φετινό Survivor, κάτι που επιβεβαίωσε on air και η πρώην παίκτρια Χριστίνα Κεφαλά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.