«Για να μη σου φωνάξει, μαμά»: Ο σοκαριστικός διάλογος της Τζωρτζίνας με την Πισπιρίγκου λίγο πριν τη δολοφονία της (Vid)

Μεταγραφή-βόμβα από ΑΝΤ1 σε ALPHA

Πιο κόνσεπτ θέλει να αναβιώσει το κανάλι.

Το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου για το τηλεοπτικό μέλλον του Μάρκου Σεφερλή επιβεβαίωσε και το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ελένη», καθώς όλα δείχνουν ότι η παρουσία του ηθοποιού και παρουσιαστή στον ANT1 είναι εξαιρετικά αβέβαιη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες των ρεπορτάζ το προβάδισμα για να αποσπάσει την υπογραφή του έχει ο ALPHA καθώς ο σταθμός θεωρεί ότι στο πρόσωπο του θα βρει τον αντικαταστάτη του Χρήστου Φερεντίνου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν δε θα συνεχίσει στο κανάλι της Κάντζας.

Με την πολυπόθητη μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή ο ALPHA θα εξασφαλίσει ένα δυνατό χαρτί στο ψυχαγωγικό κομμάτι, γι’ αυτό και η πρόταση που του έχει γίνει αφορά ξανά την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού, μετά την επιτυχημένη του πέρασμα από το «5χ5».

Το τηλεπαιχνίδι που θέλει να αναβιώσει ο ALPHA με παρουσιαστή τον Μάρκο Σεφερλή είναι το «Μεγάλο Παζάρι», το τηλεπαιχνίδι που μεσουρανούσε στις αρχές των 90s με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο ΣΚΑΪ είχε αναβιώσει το παιχνίδι το 2017 με την Ντορέτα Παπαδημητρίου, χωρίς όμως την αναμενόμενη επιτυχία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.