Σασμός | Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «ματωμένο γάμο» Αντώνη & Μαρίνας -  Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Σασμός | Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «ματωμένο γάμο» Αντώνη & Μαρίνας – Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Μαρίνα και Αντώνης φτάνουν στα σκαλιά της εκκλησίας.

Εκτάκτως και την Κυριακή θα απολαύσουμε επεισόδιο «Σασμού» αυτήν την εβδομάδα.

Έφτασε η ώρα του γάμου για τον Αντώνη και τη Μαρίνα, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ανυποψίαστοι για έναν μεγάλο κίνδυνο που καραδοκεί: ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στη Μαρίνα, την ώρα του γάμου της. Ο Αντώνης τραυματίζεται, αμέσως μετά το γάμο, και μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο Αστέρης προτείνει το μεγάλο βήμα στην Αργυρώ που έχει να αντιμετωπίσει, εκτός από τον σοβαρό τραυματισμό του Αντώνη, το ξύπνημα του Σταύρου και έναν Βαγγέλη που αποφασίζει να αναλάβει δράση για τον αδελφό του.

Κυριακή 12 Μαρτίου –  Επεισόδιο 95 

Οι προετοιμασίες της νύφης και του γαμπρού, Μαρίνας και Αντώνη, γίνονται μέσα σε χαρά και τραγούδι. Φτάνει η ώρα του γάμου για τον Αντώνη και τη Μαρίνα, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ανυποψίαστοι για έναν μεγάλο κίνδυνο που καραδοκεί.

Σασμός | Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «ματωμένο γάμο» Αντώνη & Μαρίνας -  Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Ο Αστέρης με την Αργυρώ κάνουν όνειρα για το μέλλον τους. Ο Τόλης επιστρέφει στο αρχοντικό της Καλλιόπης και η συζήτηση έρχεται στην πρώην σύζυγο του Τόλη. Ο Μαθιός αποφασίζει να μάθει το λόγο που ο Ευθύμης τον κυνηγά ενώ η Αιμιλία βγάζει την τελική της απόφαση για τον Ευθύμη. Ο Ευθύμης έχει με τον Οδυσσέα μια έντονη συζήτηση, ενώ η Έλενα αιφνιδιάζει το Λευτέρη.

Δευτέρα 13 Μαρτίου – Επεισόδιο 96

Ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στη Μαρίνα, την ώρα του γάμου της με τον Αντώνη.  Την ίδια στιγμή, η Έλενα ζητάει από τον Λευτέρη να τη σώσει από τον Οδυσσέα. Ο Σταύρος έχει ξυπνήσει και ο Βαγγέλης είναι πολύ χαρούμενος. Ο Τόλης ψάχνει την επόμενη κίνηση του για να γλιτώσει από τον Φαρμάκη, ενώ οι υποψίες του Παύλου για τα γεγονότα στο γάμο πέφτουν πάνω στον Μαθιό.

Τρίτη 14 Μαρτίου – Επεισόδιο 97

Ο Αντώνης σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Αστέρης στηρίζει την Αργυρώ που φοβάται μήπως ο Αστέρης τα πάρει πάλι όλα πίσω. Ο Μαθιός ζητά τη βοήθεια της Νάντιας για να μάθει περισσότερα για τον Φαρμάκη. Η Αιμιλία νιώθει ενοχές για όσα συνέβησαν στον Αντώνη και συγκρούεται με τον Λευτέρη. Οι υποψίες του Παύλου στρέφονται στον Ευθύμη και αποφασίζει να μάθει. Η Τζένη κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στο Νικηφόρο.

Τετάρτη 15 Μαρτίου –  Επεισόδιο 98

Η συμπαράσταση της Καλλιόπης στο δράμα του Αντώνη, αντιμετωπίζεται δύσπιστα από τη Μαρίνα, που παλεύει να αποδώσει κάπου την ευθύνη για το άδικο χτύπημα στον άντρα της. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές αποκαλύψεις του Νικηφόρου. Κι ενώ ο Τόλης κάνει κρυφά απ’ όλους ένα πισωγύρισμα, η Στέλλα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί πως η Αιμιλία δεν παίζει καθαρό παιχνίδι. Παράλληλα, αρχίζει ο πόλεμος ανάμεσα στη Θοδώρα και την Έλενα.

Σασμός | Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «ματωμένο γάμο» Αντώνη & Μαρίνας -  Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Πέμπτη 16 Μαρτίου – Επεισόδιο 99

Η Καλλιόπη κουβεντιάζει μια απρόβλεπτη συμμαχία, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη με τον Σταύρο. Ο Βαγγέλης της κάνει μια ξαφνική πρόταση. Παράλληλα, ο Ευθύμης βάζει στον Βαγγέλη μια αποστολή, που για να την εκτελέσει πρέπει να εκμεταλλευτεί την σχέση του με την Ντίνα. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός κινδυνεύει να ανακαλύψει η Βασιλική το μεγάλο του μυστικό, ενώ ο Μανόλης προβληματισμένος με την αναχώρηση της Τζένης στον Καναδά, οδηγείται σε μια παράτολμη σκέψη.

Παρασκευή 17 Μαρτίου –  Επεισόδιο 100

Παρά τις προειδοποιήσεις της Νάντιας για την Έλενα, η Θοδώρα επικεντρώνεται στην έρευνά της. Ο Λευτέρης από την άλλη αντιμετωπίζει μια καινούρια σύγκρουση με τον Μαθιό. Η απόφαση της Τζένης να φύγει, βάζει φωτιά σε Άννα και Παντελή, καθώς ο Μανόλης βλέπει μπροστά του μια εναλλακτική λύση. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να διαχειριστεί την προδοσία του φίλου του περιμένοντας τα αποτελέσματα του τεστ dna.

Σασμός | Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «ματωμένο γάμο» Αντώνη & Μαρίνας -  Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας

Η Καλλιόπη μαθαίνει πως όσα «έχτισε» για χάρη του γιου της… άρχισαν να γκρεμίζονται, ενώ ο Φαρμάκης συνεχίζει το παιχνίδι του σε βάρος του Μαθιού. Ενώ ο Αντώνης παραμένει δύσκολα στο νοσοκομείο κι η Μαρίνα βυθίζεται στην απελπισία,  ο Αστέρης προτείνει το μεγάλο βήμα στην Αργυρώ που έχει να αντιμετωπίσει το ξύπνημα του Σταύρου και έναν Βαγγέλη που αποφασίζει να αναλάβει δράση για τον αδελφό του..

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.