«Έλεγα του Αλαφούζου 'τι τον θες αυτόν, τι είναι τούτο ρε;' Όχι άλλος κ@ρ@τάς Πορτοσάλτε!»: Εκτός εαυτού ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα του ALPHA (Vid)

«Έλεγα του Αλαφούζου ‘τι τον θες αυτόν, τι είναι τούτο ρε;’ Όχι άλλος κ@ρ@τάς Πορτοσάλτε!»: Εκτός εαυτού ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα του ALPHA (Vid)

Oργισμένη αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στη μικρή οθόνη, στην εκπομπή Super Κατερίνα, λίγες εβδομάδες μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, έγινε με ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ.

Μετά τους Αντώνη Κανάκη, Νίκου Μουτσινά και πολλών πανό σε διάφορα γήπεδα της χώρας, ήταν η σειρά του Ανδρέα Μικρούτσικου να ξεσπάσει εναντίον του δημοσιογράφου του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, όχι μόνο για τα πρόσφατα λεγόμενά του για την τραγωδία στα Τέμπη αλλά και για τα πρώτα του χρόνια στον παλιό ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλλαφούζου.

«Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΪ που τον είχαμε και από παλιά, ο Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι έλεγα του Γιάννη Αλαφούζου ‘’τι τον θες αυτόν;’’. Κάναμε μαζί τον ΣΚΑΙ και τον έφερε. Μου έκανε από τότε εντύπωση το τζιτζιφιογκέ, το κομιλφό. Δεν είχα τίποτα απολύτως με κανέναν. Τον έβλεπα και έλεγα ‘’τι ναι τούτο ρε Γιάννη;’’ και καθοδόν άρχισε αυτό το πράγμα να γίνεται ένας μοχλός… Λες και τσεκάρουμε κάθε μέρα τις αντοχές μας ως λαός, λες και τσεκάρω εγώ το τι άλλο θα μου συμβεί. Πώς τον λένε γιατί αποφεύγω το όνομά του; Όχι άλλος Πορτοσάλτε στη ζωή μου, κατέκτησα τη ζωή μου, να ζω, να με γλιτώνει η ιατρική, να ζω και δεύτερη και τρίτη φορά αλλά Πορτοσάλτε κερατά δε θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου», είπε εξοργισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συμπλήρωσε:

«Aυτός δεν είναι που είπε ‘’επιτέλους θα φτιάξουμε και δρόμους;’’, και κάθομαι εδώ και δεν πάω να τον φτύσω; Ήμουν εκεί όταν εκκολάφτηκε αυτό το αβγό στον ΣΚΑΪ».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.