Survivor spoiler | Αυτοί είναι οι 2 παίκτες που πιάστηκαν να κλέβουν φαγητό - Έτσι αντέδρασε η παραγωγή (Vid)

Survivor spoiler | Αυτοί είναι οι 2 παίκτες που πιάστηκαν να κλέβουν φαγητό – Έτσι αντέδρασε η παραγωγή (Vid)

Η πείνα λυγίζει τους παίκτες.

Διανύουμε ήδη τον τρίτο μήνα του ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star και όπως συμβαίνει σε κάθε κύκλο αυτή η περίοδος είναι που οι παίκτες και των δύο ομάδων πεινούν πολύ και αυτό τους οδηγεί στα άκρα.

Μπορεί οι δύο αποβολές της σεζόν να ήρθαν για χρήση κινητού και αγορά τσιγάρων από ντόπιο, όμως η κλοπή φαγητού είναι το πιο συνηθισμένο φαινόμενο στην παραγωγή του ΣΚΑΪ και αυτή την φορά οι δύο «κλέφτες» πιάστηκαν στα πράσα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη στην εκπομπή «Πρωινό μας», υπήρξαν δύο παίκτες που εντοπίστηκαν από την παραγωγή του Ατζούν να κλέβουν φαγητό και μάλιστα όχι από τους ντόπιους του νησιού αλλά από μέλη της ίδια της παραγωγής του Survivor.

Ο λόγος για τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο, οι οποίοι πιάστηκαν να κλέβουν δύο φρυγανιές από τους ανθρώπους που δουλεύουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής υψηλόβαθμο στέλεχος της παραγωγής, έκανε συνολική παρατήρηση στους παίκτες, αλλά δεν επιβλήθηκε στους δύο «κλέφτες» κάποια ποινή.

Όπως μάλιστα εξήγησε ο Νίκος Παρτσώλης, το συμβάν της κλοπής και των παρατηρήσεων δεν πρόκειται να παίξουν σε κάποια από τα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.