«Θα τους γαμ…»: Χαμός στο Μy Style Rocks με ασυγκράτητη παίκτρια - Άφωνες οι υπόλοιπες (Vid)

«Θα τους γαμ…»: Χαμός στο Μy Style Rocks με ασυγκράτητη παίκτρια – Άφωνες οι υπόλοιπες (Vid)

Η παίκτρια επέστρεψε με άγριες διαθέσεις.

O σοβαρός τραυματισμός της Ευδοκίας Τσαγκλή στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη δεν την επιτρέπει να συνεχίσει, τουλάχιστον μέχρι να γίνει εντελώς καλά, τις υποχρεώσεις της στο My Style Rocks και στο ριάλιτι βρήκαν ήδη την αντικαταστάτριά της. Η αλήθεια είναι ότι δεν έψαξαν πολύ.

Ο λόγος για τη Βασιλική Λιγνού η οποία σε βαρύ κλίμα είχε αποχωρήσει στο προηγούμενο γκαλά, όμως ο τραυματισμός της συμπαίκτριάς της τής έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία.

Η παίκτρια που δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τις άλλες παίκτριες όταν ερωτήθηκε μετά την πασαρέλα της πώς θα αντιμετωπίσει την επιστροφή της στο ριάλιτι μόδας η ίδια απάντησε ότι νοιώθει όπως ο αείμνηστος Γεώργιος Καραϊσκάκης και ζήτησε να γκουγκλάρουν οι παίκτριες τι είχε πει.

«Όταν γυρίσω θα τους γ@μ#σ@»ήταν η περίφημη ατάκα του οπλαρχηγού, με τη Βασιλική να μη θέλει να την πει ολόκληρη αλλά την παρουσιάστρια Kατερίνα Καραβάτου να «δαγκώνεται» λέγοντας πως ήξεραν τη φράση κάποιοι αλλά δε θα ήθελαν να την ακούσουν στον αέρα. Η Βασιλική απτόητη πρόσθεσε: «Ο αείμνηστος ήταν αιχμηρός» και όταν οι συμπαίκτριές της αντέδρασαν στις προσβολές της συμπλήρωσε «Φάγατε γερή κόμπλα».

.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.