Euro 2024 | Από αυτό το κανάλι θα μεταδοθούν ελεύθερα οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδος

Euro 2024 | Από αυτό το κανάλι θα μεταδοθούν ελεύθερα οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδος

Οι αναμετρήσεις που θα απολαύσουμε.

Η μάχη της Ελλάδας για την πρόκριση στο Euro 2024 αρχίζει στον ALPHA!

Μετά τους 15 συναρπαστικούς αγώνες του Nations League, με την επιτυχημένη πορεία της Εθνικής Ελλάδας, ο ALPHA συνεχίζει τις μεγάλες ποδοσφαιρικές μεταδόσεις και το 2023.

Ο ALPHA θα μεταδώσει όλους τους σημαντικούς αγώνες της Εθνικής μας για την πρόκριση στο Euro 2024 μαζί με τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας, τις αναμετρήσεις μεγάλων ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2024 και τους τελικούς του Nations League τον Ιούνιο.

Οκτώ επικές αναμετρήσεις της Εθνικής μας, με τη φιναλίστ του Μουντιάλ Γαλλία, την ιπτάμενη Ολλανδία, την Ιρλανδία και το Γιβραλτάρ, για την πρόκριση στη μεγαλύτερη διοργάνωση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, έρχονται στις οθόνες μας.

Στο ντεμπούτο της διοργάνωσης, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία έρχεται αντιμέτωπη με την πανίσχυρη Αγγλία! Η Εθνική του Πογέτ στην πρώτη της επίσημη αναμέτρηση στο Φάρο της Πορτογαλίας, στον τόπο που έγραψε ιστορία, αντιμετωπίζει το Γιβραλτάρ.

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ιταλία-Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2024, στις 21:45. Θα ακολουθήσει η εκπομπή Post Game στις 23:45.

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση ο ποδοσφαιρικός αγώνας Γιβραλτάρ-Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2024, στις 21:45. Θα προηγηθεί η εκπομπή Pre Game στις 21:00 και η εκπομπή Post Game στις 23:45.

Πάμε Ελλάδα!

Euro 2024 | Από αυτό το κανάλι θα μεταδοθούν ελεύθερα οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδος

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.