Τέλος από το «The Voice» | Αποχώρηση - βόμβα στα μισά του παιχνιδιού

The Voice | Σκάει η βόμβα του Acun με τους 4 κριτές

Νέα δεδομένα στον ΣΚΑΪ.

Νέα δεδομένα θα ισχύσουν στον ΣΚΑΪ μετά την απόφαση των ιθυνόντων να αφήσουν το «Fame Story» στο συρτάρι.

Παρά τα όσα είχαν ακουστεί περί επιστροφής του μουσικού ριάλιτι που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του στα ’00s, τελικά το project μένει εκτός προγράμματος, με το κανάλι του Φαλήρου λόγω αυτού να παίρνει την απόφαση να συνεχίσει με το «The Voice», το οποίο ήταν προγραμματισμένο να κουνήσει οριστικά μαντήλι στο τέλος της σεζόν.

Το «The Voice», λοιπόν, παραμένει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αλλά αλλάζει ριζικά. Και όταν λέμε ριζικά, αναφερόμαστε στην αντικατάσταση και των τεσσάρων κριτών!

Όπως αναφέρει ο «Μιντιάρχης», οι Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Κωνσταντίνος Αργυρός (ο οποίος μετρά μόλις 2 σεζόν στο μουσικό σόου) θα αντικατασταθούν από άλλους συναδέφους τους, οι οποίοι δεν θα έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με το «The Voice», ούτε στον ΣΚΑΪ, ούτε και στον ΑΝΤ1.

Πρόκειται, μάλιστα, για κοινή απόφαση Acun Ilicali και ΣΚΑΪ, σε μια προσπάθεια να ξανασυστήσουν το μουσικό ριάλιτι στο κοινό, κερδίζοντας πίσω τους τηλεθεατές που ύστερα από 7 ολόκληρες σεζόν είχαν χάσει το ενδιαφέρον τους.

Μένει να δούμε ποιοι θα πάρουν θέσεις στις τέσσερις καρέκλες από τη νέα τηλεοπτική σεζόν…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.