Ακόμα δεν είδαμε τίποτα: Σκάει «βόμβα» με Κωσνταντίνο Βασάλο στο Survivor All Star

Ακόμα δεν είδαμε τίποτα: Σκάει «βόμβα» με Κωσνταντίνο Βασάλο στο Survivor All Star

Ως πότε θα κρύβεται το σχεδόν εμφανές μυστικό του.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τρώει στο Survivor, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και αυτό πλέον είναι εμφανές, χωρίς να υπάρχουν ακόμα οι απτές αποδείξεις καταγεγραμμένες από τις κάμερες της παραγωγής ή με επίσημες καταγγελίες στο συμβούλιο του νησιού όπως έγινε πριν τις αποβολές της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Το σίγουρο είναι ότι παίκτες που αποχωρούν και επιστρέφουν Ελλάδα το υποστηρίζουν, άλλοι πιο ανοιχτά άλλοι με υπονοούμενα ότι ο personal trainer, όχι απλά τρώει, αλλά έχει και εκλεκτά εδέσματα. Έχουν ακουστεί και γραφτεί μέχρι και για μπέργκερ.

Πρώην παίκτες έχουν ενημερώσει την παραγωγή αλλα προς το παρόν δεν υπάρχει ή δεν έχει βρεθεί «η άκρη» του Βασάλου. Ο προμηθευτής του αν προέρχεται από τους ντόπιους ή από κάποιο μέλος της παραγωγής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό οπότε είναι σχεδόν απίθανο με απλές εικασίες ή ενδείξεις να τιμωρηθεί.

Οι ενδείξεις που αποτελούν σχεδόν αποδείξεις είναι το ίδιο του το σώμα το οποίο δε φαίνεται ούτε ταλαιπωρημένο, ούτε ξεφούσκωτο ούτε με μύες να έχουν χάσει ορατά αρκετά κιλά όπως είχε γίνει το 2017. Πόσο όμως μπορεί να συνεχιστεί αυτό σε ένα παιχνίδι που συμπαίκτες του αποστεώνονται; Θα φανείς τις επόμενες εβδομάδες όταν είναι σχεδόν σίγουρο ότι παίκτες στο νησί θα αντιδράσουν ανοιχτά στην εικόνα που παρουσιάσει και δε δείχνει παίκτη που προσπαθεί να επιβιώσει.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.