Άγριος καβγάς Σοϊλέδη - Ανδριώτου μετά την αποβολή παικτών: «Σου έδινε φαγητό με τα λεφτά που του έστελναν»

Άγριος καβγάς Σοϊλέδη – Ανδριώτου μετά την αποβολή παικτών: «Σου έδινε φαγητό με τα λεφτά που του έστελναν»

Χαμός στο Twitter μεταξύ των πρώην παικτών.

Από αλλού περιμέναμε τον χαμό στο Survivor All Star μετά τις αποβολές των Ηλία Γκότση και Πηλίδη, από αλλού μας ήρθε. Οι πρώτες μεγάλες αντιδράσεις δεν ήρθαν στο συμβούλιο του νησιού του ριάλιτι αλλά στο Twitter μεταξύ των πρώην παικτών του Survivor οι οποίοι άρχισαν να «δίνουν» ανοιχτά ο ένας τον άλλον.

Η ανταλλαγή κατηγοριών ξεκίνησε μετά από ένα ποστ του James Καφετζή για τις κλοπές φαγητού. Στην κουβέντα μπήκαν ο Άρης Σοϊλέδης και η Βρισηίδα Ανδριώτου και δεν άργησε η φλόγα να ανάψει φωτιά.

James Καφετζής: «Χαχαχαχαχα βρείτε μου έστω έναν που δεν έχει κλέψει φαγητό! Όποιος σας πει όχι, είναι μεγάλος ψεύτης».

Άρης Σοϊλέδης: «Αχ Κάτια μου και Βρισηίδα ξεχνάτε πολύ εύκολα πίσω από την καλύβα που ήρθα και σας είπα μαζευτείτε γιατί είστε χύμα και θα σας δουν με τα ψωμάκια του τοστ τα ξεχάσατε που τα είχατε απλώσει και κάνατε πικ Νικ; @VrisiidaAndro @Kweenkatyatar αλλά ξέχασα ήταν αγορασμένα»

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Καλά αν ασχοληθώ εγώ μαζί σου καήκαμε. Το ότι μια φορά βρήκαν τα κορίτσια φαγητό και μου έδωσαν να φάω δεν σημάνει ότι έκλεψα… τουλάχιστον ήταν άνθρωποι. Ενώ ΕΣΥ που αγόρασες ΜΗΝΕΣ δεν μου έδινες ΜΟΝΟ εμένα για να πεθάνω και να φύγω από το παιχνίδι! Τι δεν θυμάσαι τα λόγια σου;».

Άρης Σοϊλέδης: «Πάλι ψέματα λες στον κόσμο. Όχι μια φορά πολλές φορές έλα σε παρακαλώ… Σε σένα να έδινα Εγώ φαγητό;; που να μου κοβόταν το χέρι… αλλά να σ θυμίσω ότι σου έδινε ο Σπύρος με τα λεφτά που του έστελναν οι δικοί του… Έλα φιλάκια. Ψέματα; Έλα σου έρχεται η βόμβα».

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Τον λόγο τον έχει η παραγωγή και απέδειξε ποιος έπρεπε να ήταν στο All Star και ποιος όχι. Κάτι ξέρει παραπάνω η παραγωγή».

Άρης Σοϊλέδης: «Κάνε λίγο υπομονή Βρισηίδα. Όσον αφορά την παραγωγή άστο γιατί έχασε την μπάλα φέτος. Τα βλέπει όλα ο κόσμος, όλοι με κινητό και φαγητό».

Άγριος καβγάς Σοϊλέδη - Ανδριώτου μετά την αποβολή παικτών: «Σου έδινε φαγητό με τα λεφτά που του έστελναν» Άγριος καβγάς Σοϊλέδη - Ανδριώτου μετά την αποβολή παικτών: «Σου έδινε φαγητό με τα λεφτά που του έστελναν»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.