Βίντεο-ντοκουμέντο τινάζει στον αέρα το Survivor | Ποιους παίκτες… ταΐζει η παραγωγή (Vid)

Βίντεο-ντοκουμέντο τινάζει στον αέρα το Survivor | Ποιους παίκτες… ταΐζει η παραγωγή (Vid)

Καταρρέει ο μύθος της απόλυτης πείνας.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει ακόμα μία φορά ότι το Survivor των τελευταίων ετών ναι μεν είναι ένα ριάλιτι δύσκολο, όχι όμως τόσο σκληρό και απάνθρωπο για τους παίκτες όσο τα πρώτα χρόνια. Η μεγάλη διαφορά του Survivor All Star από αυτό που είχε κερδίσει ο Ντάνος είναι εμφανής στα σώματα των παικτών.

Στο βίντεο που προέρχεται από το Survivor του 2021 φαίνεται μέλος της παραγωγής να ταΐζει πριν από το συμβούλιο τους παίκτες με ρύζι, πίτες και κοτόπουλο. Μάλιστα όλοι οι παίκτες περνούν με το πιάτο τους γεμάτο, όχι μόνο η ομάδα που είχε κερδίσει στο αγώνισμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα αυτή η τακτική υπάρχει ακόμα πριν από τα συμβούλια των παικτών, ειδικά στην προχωρημένη φάση του παιχνιδιού, με σκοπό οι παίκτες να είναι καλοταϊσμένοι πριν το συμβούλιο, να μη σκέφτονται την πείνα τους και να κάνουν ριάλιτι.

Μάλιστα σε άλλο ντοκουμέντο υπάρχει η απόδειξη του ντελιβερά που φαίνεται ποιοι παίκτες είχαν παραγγείλει φαγητό που τους παραδόθηκε σε μπλε σακούλες, κάτι που γνωρίζει η παραγωγή.

Στην εκπομπή προστέθηκε η πληροφορία ότι πριν τα αγωνίσματα κάποτε έδιναν στους παίκτες μία μπανάνα και ένα ισοτονικό ενώ πλέον ο κάθε παίκτης τρώει πέντε μικρές μπανάνες.

Το βίντεο ανέβηκε πιθανότατα από πρώην μέλος της παραγωγής και όταν κατάλαβε το λάθος του το κατέβασε. Ήταν όμως αργά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.