«Διώχτε τον, αφοδεύει δίπλα στην καλύβα!»: Εκτός εαυτού ο Βασάλος με παίκτη του Survivor - Τα ξεκαρδιστικά tweets (Pics)

«Η άλλη είναι πουτ@ν@ επειδή πήγε με δύο…»: Σάλος με τη διαρροή βίντεο του Βασάλου με στέλεχος της παραγωγής του Survivor (Vid)

Ποια είναι η γυναίκα για την οποία είπε όσα ακούστηκαν στο βίντεο.

Το ένα μετά το άλλο έρχονται στη δημοσιότητα τα αποκαλυπτικά βίντεο, οι αποκλειστικές πληροφορίες και οι αποδείξεις παρατυπιών που δείχνουν ότι οι παίκτες του φετινού Survivor All Star μόνο σε ριάλιτι επιβίωσης δε βρίσκονται.

Στο τελευταίο βίντεο που φέρνει στο φως αποκλειστικά το nassoblog.gr φαίνεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος να συνομιλεί με μία δημοσιογράφο σε ένα μέρος της παραλίας που δε θυμίζει τον αγωνιστικό χώρο του Survivor. Μάλιστα μιλούν μεταξύ τους χαλαρά με τον παίκτη πολύ κοντά σε χώρο σκουπιδιών κρατώντας ένα εμφιαλωμένο νερό χωρίς να φαίνεται ούτε εξαντλημένος ούτε ιδιαίτερα πεινασμένος.

Η συζήτηση που κάνουν δεν ακούγεται καθαρά ποιον αφορά όμως με όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί φέτος για συγκεκριμένες συμπαίκτριες του Βασάλου, δεν αποκλείεται να φωτογραφίζει μία παίκτρια του Survivor.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ακούγεται να λέει «Η άλλη είναι πουτ@ν@ επειδή πήγε με δύο…», στο βίντεο που είναι τραβηγμένη εν αγνοία του και δεν έχει κάποιο φίλτρο από την πλευρά του σε όσα λέει. Για ποιαν άραγε είπε όσα είπε στη δημοσιογράφο;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.