Οι 4 λέξεις της Ράνιας Τζίμα που άφησαν άφωνο τον υπουργό

«Ώπα, ώπα…»: On air καυγάς Ράνιας Τζίμα – Πρετεντέρη για τον Μιθριδάτη (Vid)

Ακόμα ένα επεισοδιακό δελτίο.

Ανοιχτή κόντρα ξεκίνησε ακόμα μία φορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τον Γιάννη Πρετεντέρη και τη Ράνια Τζίμα να διαξιφίζονται για την επιλογή του Μιθριδάτη ως υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές τον Μάιο του 2023.

Ο σχολιαστής του δελτίου άνοιξε το κινητό του όσο μιλούσε η Ράνια Τζίμα και προσπάθησε να διαβάσει παλιά σεξιστικά tweets του ράπερ με τον παρακάτω διάλογο να ακολουθεί:

Πρετεντέρης: Ποιο είναι το πολιτικό όφελος του κόμματος; Δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που ταυτίζονται με τον Μιθριδάτη ή τον Υποχθόνιο ή τον Καταχθόνιο ή τον δεινόσαυρο ή την Μαρία και θα πάνε να ψηφίσουν το ΣΥΡΙΖΑ γι αυτό το λόγο; Εγώ δεν λέω ότι είναι χυδαίος. Δεν μ’ αρέσουν αυτά που λέει, αλλά τι να κάνουμε
Τζίμα: Εντάξει, φαντάζομαι ότι πρώτα από όλα θα πρέπει να ακούσουμε ίσως τον Μιθριδάτη να ξεδιπλώνει το λόγο του ως υποψήφιος πια.
Πρετεντέρης: Μα έχει μιλήσει
Τζίμα: Γιατί προς ώρας αυτό που έχουμε δει είναι αυτό που έχει κάνει στην χιπ χοπ μουσική.
Πρετεντέρης: Δεν είναι ανώνυμος
Τζίμα: Δεν λέω ότι είναι ανώνυμος
Πρετεντέρης: Ωπα, ώπα
Τζίμα: Τι έγινε;
Πρετεντέρης: Να διαβάσω tweets; ε; Γιατί, σε τι χρησιμεύουν οι άντρες;
Τζίμα: Με ρωτάς;
Πρετεντέρης: Για να δούμε. Γιατί δεν είναι άγνωστος ο Μιθριδάτης. Τα έχει πει όλα πάρα πολύ ωραία. Εχει πει τι πρέπει να κάνεις σε μία γυναίκα, τι να σου κάνει μία γυναίκα, τι κάνεις σε μία γυναίκα. Ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι κουνίστρες. Αυτά τα έχει πει όλα ο κ. Μιθριδάτης.
Μπολάκης: Και ένα βίντεο για τον Ζακ; Μου κάνει λίγο περίεργο Γιάννη αυτό; Να κάνει κάποιος βίντεο για τον Ζακ, την προσωπικότητα Ζακ και να είναι την ίδια ώρα σεξιστής και ομοφοβικός.
Τζίμα: Επίσης να πω, να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο μπορούμε πιο αντικειμενικοί. Δεν ξέρω πόσο αποσπασματικά είναι όλα αυτά. Δηλαδή αν είναι κομμάτια ολόκληρων διαλόγων το πριν το μετά το δίπλα και μετά να αξιολογήσουμε. Και αν είναι πράγματι έτσι να βγάλουμε και κάποιο συμπέρασμα.
Πρετεντέρης: Θα διαβάσω. Δεν θέλω να το κάνω
Τζίμα: Με απειλείς; Εμένα προσωπικά ας πούμε;
Πρετεντέρης: Οχι προσωπικά, γιατί δεν έχω προσωπικά με το Μιθριδάτη, αλλά βλέπω και σε άλλες κυρίες, τηλεπαρουσιάστριες τους έστελνε τους έστελνε διάφορα μηνύματα.
Τζίμα: Τηλεπαρουσιάστριες, δημοσιογράφους μήπως εννοείς
Πρετεντέρης: Ναι, τους έστελνε διάφορα μηνύματα και τους έλεγε διάφορα. Προσπερνώ ας τον αφήσουμε να εξηγήσει 

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.