Αντώνης Κανάκης

Και τώρα τι, Αντώνη Κανάκη;

Το μεγάλο ερώτημα παραμένει...

Το ημερολόγιο δείχνει (μόλις)  7 Απριλίου και η δεύτερη εκπομπή τους ρίχνει, και αυτή, οριστικά την αυλαία για την τηλεοπτική σεζόν 2022-2023. Η άλλη, η πρώτη και πιο δημοφιλής, έχει κατεβάσει τα ρολά λίγες μέρες νωρίτερα.

Ο λόγος, φυσικά, για το «Βινύλιο» και το «Ράδιο Αρβύλα»- τα δύο τηλεοπτικά «παιδιά» του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του από την Θεσσαλονίκη.

Τα νούμερα, γι’ ακόμα μια χρονιά, ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά γι΄αμφότερες τις εκπομπές, όμως την τρέχουσα σεζόν άρχισαν πιο αργά από ποτέ και, ομοίως, τελείωσαν (λίγο) νωρίτερα απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει.

Μάλιστα, το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στη διάθεση των παρουσιαστών, κάτι που παραδέχτηκε ευθέως ο Κανάκης στο ακροτελεύτιο «Βινύλιο», το οποίο ήταν αφιερωμένο στα 15 χρόνια του «Ράδιο Αρβύλα»:

«Αυτά τα 15 χρόνια του Ράδιο Αρβύλα και βάλε κι άλλα δέκα του Αμαν κι άλλα τέσσερα του Κομφούζιο. Είναι μια ολόκληρη ζωή και την έχουμε μοιραστεί μαζί σας. Για αυτό πρώτα από όλα και πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς μέσα από την καρδιά μας. Περάσαμε πολλές παράξενες και δύσκολες στιγμές και φέτος κλείνει μία σεζόν κι η τραγωδία στα Τέμπη διαπιστώσατε πόσο πολύ μας επηρέασε. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν βρήκαμε ξανά τον εαυτό μας από τότε, αλλά περάσαμε πολλές στιγμές μαζί όταν ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα με την δολοφονία του Αλέξη», δήλωσε σχετικά ο κεντρικός παρουσιαστής.

Το μεγάλο ερώτημα, βεβαίως, σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον των παιδιών από την συμπρωτεύουσα, είναι ένα: θα συνεχίσουν και του χρόνου στον ΑΝΤ1 ή όχι;

Το κανάλι του Αμαρουσίου δεν… τρελαίνεται ακριβώς με το γεγονός πως οι δύο εκπομπές ξεκινούν με σημαντική καθυστέρηση και ολοκληρώνονται πριν έρθει το Πάσχα, καθώς οι ιθύνοντες του σταθμού θεωρούν πως δεν μπορεί να υπάρξει, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, το απαραίτητο δέσιμο με τους τηλεθεατές όπως τα προηγούμενα χρόνια, ενώ δημιουργεί θέματα και στον σχεδιασμό του προγράμματος του ΑΝΤ1, που καλείται να καλύπτει το (δυσαναπλήρωτο) κενό.

Με δεδομένο ότι μετά από τόσα χρόνια που εφαρμόζει την συγκεκριμένη τακτική ο Κανάκης δεν πρόκειται να βάλει νερό στο κρασί του, η παραμονή στον ΑΝΤ1 δεν είναι 100% βέβαιη, την στιγμή που υπάρχει και ανταγωνιστής: ο ALPHA που έχει προσεγγίσει με σαφείς διαθέσεις τον παρουσιαστή.

Τι θα γίνει;

Όπως πάντα, η απάντηση θα δοθεί μετά το καλοκαίρι…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.