«Θα πηγαίνω να βλέπω την κοπέλα μου όποτε μου κ@@@ώσει!»: Τα είπε όλα ο Μπισμπίκης για τη Δέσποινα Βανδή

Έκλεισε στόματα η Δέσποινα Βανδή…

Έδωσε απαντήσεις σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Με τον καλύτερο τρόπο απάντησε η Δέσποινα βανδή σε όσους της επικρίνουν για τη συμπεριφορά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και συγκεκριμένα λένε πως η συμπεριφορά αυτή δεν ταιριάζει με την ηλικία της. Η ίδια μάλιστα, χωρίς να υπολογίζει τα σχόλια, δηλώνει πως «ο καθένας μπορεί να κάνει restart όποτε θέλει».

Συγκεκριμένα μιλώντας στον Alpha δήλωσε πως:

«Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει restart όποτε θέλει. Η μεταστροφή έρχεται εκεί γύρω στα 40. Οι άνθρωποι είμαστε πολύ εγκλωβισμένοι να κάνουμε πράγματα που θεωρούμε οικεία. Μου ήταν πολύ δύσκολο να βγάλω το ποδαράκι μου έξω από αυτά που είχα συνηθίσει. Μετά τα 40 άρχισα να νιώθω ότι κάτι άλλο πρέπει να κάνω επαγγελματικά. Έτσι τόλμησα και έκανα θέατρο και τηλεόραση, ενώ έλεγα “τι σχέση έχω εγώ με την τηλεόραση και αν ο κόσμος δεν με συμπαθήσει;».

Σχετικά με τον Βασίλη Μπισμπίκη

«Όσον αφορά στον έρωτα δεν ήταν κάτι που το επεδίωξα, ήταν κάτι που προέκυψε. Και δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαία. Συμβαίνει κάτι γιατί κάτι δεν είναι καθόλου καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι ευτυχισμένος. Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας δε με απασχολεί καθόλου. Δεν κοιμάμαι τα βράδια με την άποψη του καθένα. Κοιμάμαι σε μια αγκαλιά και έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο πραγματικά αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα. Αισθάνομαι τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου, είναι η χαρά μου.

Είμαστε εγκλωβισμένοι γιατί είμαστε μεγαλωμένοι έτσι. Υπάρχει συγκεκριμένο σημείο στο πότε θα σπουδάσεις, θα κάνεις παιδιά, γάμο. Ποιος σου είπε ότι μια γυναίκα 50 χρονών αν θέλει να κάνει παιδιά, δεν μπορεί να κάνει; Μπορεί να μη μπορεί να κάνει με τον γνωστό τρόπο. Αλλά Μπορεί να γίνει μάνα αν θέλει. Όταν κοιτάξεις στην ουσία αυτό που θες για σένα και σε κάνει χαρούμενο, δεν υπάρχει ηλικία σε αυτό το πράγμα. Όταν κάτι σε γεμίζει γίνεται καλύτερος άνθρωπος και μαμά. Εμένα με νοιάζει τα παιδιά μας να είναι καλά. Από τη στιγμή που είναι καλά κι εμείς είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι».

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.