Βίντεο-ντοκουμέντο: Επ' αυτοφώρω οι τρεις παίκτες του Survivor που τρώνε - Τι θα ισχύσει με την αποβολή τους (Vid)

Βίντεο-ντοκουμέντο: Επ’ αυτοφώρω οι τρεις παίκτες του Survivor που τρώνε – Τι θα ισχύσει με την αποβολή τους (Vid)

Ποια ονόματα βγαίνουν στη σέντρα του Ατζούν.

Οι αποκαλύψεις για τους παίκτες του φετινού κύκλου του Survivor και τον τρόπο που έχουν βρει να μην πεινούν, είτε αγοράζοντας τροφή από ντόπιους είτε τρώγοντας από σκουπίδια είτε κλέβοντας, συνεχίζονται και η μία αποβολή διαδέχεται την άλλη στο ριάλιτι που η επιβίωση γίνεται πια με τους όρους των παικτών και όχι της παραγωγής.

Ύστερα από το βίντεο της Αφροδίτης Σκαφιδά να τρώει κρυφά φαγητό που της προμήθευσε ντόπιος και να καταγράφεται σε κάμερα να γελάει δείχνοντάς του πού να κρύψει το επόμενο γεύμα της, ήρθε η αποβολή της αλλά και ένα νέο βίντεο που αυτή την φορά δείχνει όχι έναν αλλά τρεις παίκτες του Survivor All Star να τρώνε από… τα σκουπίδια.

Το αποκλειστικό βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το nassoblog.gr δείχνει τον Ασημακόπουλο, τον Βασάλο και τον Μπόγδανο να τρώνε μέσα από τους κάδους σκουπιδιών βγάζοντας μέσα από τις σακούλες μέρη γευμάτων που πετάχτηκαν και δεν είχαν φαγωθεί.

Κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για αποφάγια ή κρυμμένα φαγητά που τους αφήνουν οι ντόπιοι ύστερα από συνεννόηση. Το σίγουρο όμως είναι ότι έρχονται νέες αποβολές και νέα έρευνα από τον Ατζούν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.