Αυτό που οι τηλεθεατές φοβόντουσαν: Έτσι θα «τελειώσουν» την τηλεοπτική Βουλίτσα από τη «Μουρμούρα»

Αυτό που οι τηλεθεατές φοβόντουσαν: Έτσι θα «τελειώσουν» την τηλεοπτική Βουλίτσα από τη «Μουρμούρα»

Ποια σενάρια απεργάζονται οι άνθρωποι της σειράς.

Μία από τις ηθοποιούς που βρίσκονται από την αρχή της «Μουρμούρας», από το αρχικό μέχρι το πιο πρόσφατο καστ της σειράς, ένας ρόλος και μέρος ενός τηλεοπτικού ζευγαριού που σημάδεψε την ελληνική τηλεόραση, η «Βουλίτσα», κατά κόσμο Ελένη Κοκκίδου, δε θα συνεχίσει στον επόμενο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA.

Η απόφασή της να σταματήσει μετά από δέκα συνεχόμενα χρόνια στον ίδιο ρόλο είναι συνειδητή. «Κλείνω εγώ αυτόν τον κύκλο, δεν ξέρω τι θα κάνει ο Αντώνης, αυτό είναι δουλειά της σεναριογράφου. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνει ο Αντώνης», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό η ηθοποιός στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

«Τού το είχα πει από πέρυσι ότι μέχρι του χρόνου και τέλος, εγώ υπέθετα ότι θα σταματήσει στα δέκα χρόνια, αλλά πάει τόσο καλά που δεν σταματάει ποτέ. Ο λόγος που σταματάω είναι ότι νιώθω ότι τελείωσε μέσα μου καλλιτεχνικά και ότι δεν θέλω να γίνει ρουτίνα. Για μένα η τηλεόραση ήταν χαρά. Οτιδήποτε κάνω είναι χαρά, μαθαίνω πράγματα πάντα, είτε κάνω ένα ραδιοφωνικό, είτε σινεμά, είτε τηλεόραση, συνέχεια εξελίσσομαι. Έχω μάθει να με γοητεύει αυτό που κάνω, γι’ αυτό και αφιερώνω παρά πολύ χρόνο στη δουλειά μου. Εάν πάψει να γοητεύει πια, δεν πρέπει να το κάνω. Έρχεται μια στιγμή που κλείνει ένας κύκλος και το ένιωσα αυτό φέτος. Έχω κάνει τρεις πρεμιέρες μέσα σε έξι μήνες… δεν αντέχεται αυτό το πράγμα, είναι πάρα πολύ κουραστικό», είχε  προσθέσει η Ελένη Κοκκίδου προαναγγέλλοντας τόσο την αποχώρησή της όσο και τις αλλαγές που θα υποχρεωθούν να κάνουν οι σεναριογράφοι για να καλύψουν το δυσαναπλήρωτο κενό της.

Σε άλλες περιπτώσεις έχουμε δει σειρές να «εξαφανίζουν» τους ρόλους των ηθοποιών που αποχωρούν γράφοντας έναν αναγκαστικό θάνατο στον ήρωα. Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα είναι αυτή και η λύση που θα προτιμήσει η αρχισεναριογράφος της σειράς, Έλενα Σολωμού, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά για το «Τηλέραμα» κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να γίνει στο φινάλε του φετινού κύκλου με την παρουσία της ηθοποιού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Βουλίτσα, ως αναπόσπαστο κομμάτι της σειράς, θα λείψει πολύ και οι σκέψεις για κάποια γκεστ της ηθοποιού, με κάποιον τρόπο, να μην αποκλείονται, τουλάχιστον μέχρι να προσαρμοστούν οι τηλεθεατές στα νέα δεδομένα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.