
Μιντιάρχης | Γιατί ακυρώθηκε η συνέντευξη Μητσοτάκη στο Mega;
Έχει πολύ παρασκήνιο το θέμα…
Από το… σπίτι της Ράνια Τζίμα έχουν περάσει σχεδόν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί. Και ο Αλέξης Τσίπρας, και ο Νίκος Ανδρουλάκης, και ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Γιατί όχι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης;
Από το Μέγαρο Μαξίμου υπεβλήθη το σχετικό αίτημα προς τον τηλεοπτικό σταθμό Mega και η συνέντευξη στο δελτίο του καναλιού έκλεισε για την Τρίτη 9 Μαΐου. Ωστόσο εντέλει η συνέντευξη ακυρώθηκε καθώς, λίγο αργότερα, το πρωθυπουργικό επιτελείο ζήτησε να πραγματοποιηθεί ημέρα Παρασκευή, με προτιμητέα ημερομηνία στις 12 Μαΐου.
Ο γρίφος είναι γιατί προτίμησαν από το Μαξίμου ειδικά την Παρασκευή και όχι κάποια άλλη μέρα της εβδομάδας, από Δευτέρα έως Πέμπτη. Η απάντηση βρίσκεται στο πάνελ των δημοσιογράφων παρουσιαστών των ειδήσεων του καναλιού. Στα τριήμερα weekends στο στούντιο του καναλιού, εκτός από τη σταθερή παρουσία του Γιάννη Πρετεντέρη (μόνο τις Παρασκευής) παρουσιάζει τα δελτία η Κατερίνα Παναγοπούλου και όχι η κεντρική παρουσιάστρια, που εργάζεται σε αυτό το «κομμάτι» Δευτέρα ως Πέμπτη.
Από το Μαξίμου ήθελαν λοιπόν την Παναγοπούλου και όχι την Τζίμα; Κατά πως φαίνεται, ναι. Ωστόσο εισέπραξαν άρνηση από τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού. Ο Σταμάτης Μαλέλης θέλει την Τζίμα «απέναντι» στον Μητσοτάκη. Ο Μητσοτάκης προφανώς δεν θέλει την Τζίμα.
Επειδή είναι καλή δημοσιογράφος και με «σκληρές» ερωτήσεις προς τους καλεσμένους της – ούτε ο Τσίπρας είχε… γλιτώσει άλλωστε (με την απάντηση για την υποψηφιότητα του Νίκου Τόσκα, όπου εκτέθηκε).
Πάμε ένα στοίχημα; Πως στα συστημικά Μέσα θα… φορεθεί πολύ τα επόμενα 24ωρα ότι η Τζίμα είναι σύζυγος του άλλοτε συνεργάτη του Τσίπρα, Γαβριήλ Σακελλαρίδη;
🐦Τιτιβίσματα στο @mintiarxis
📧 E-mail εις το [email protected]