Βασάλος - Σταυρούλα στην πρώτη τους φωτό αγκαλιά στο Survivor: Η αντίδραση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη (Pic & Vid)

Βασάλος – Σταυρούλα στην πρώτη τους φωτό αγκαλιά στο Survivor: Η αντίδραση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη (Pic & Vid)

Η φωτογραφία που άναψε «φωτιές».

Στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων του Survivor All Star οι παίκτες για πρώτη φορά ήρθαν πιο κοντά για να διασκεδάσουν μαζί μετά από τις αρχές Ιανουαρίου που πολλοί από αυτούς πρωτοβρέθηκαν στο νησί του Άγιου Δομίνικου. Για κάποιους από αυτούς, όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ήταν η πρώτη ευκαιρία να αγκαλιαστούν και να έρθουν πιο κοντά χωρίς να κατηγορηθούν ότι παραβαίνουν τους κανόνες του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media, ο personal trainer κρατάει αγκαλιά τη Σταυρούλα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι έχει αναπτύξει μία ξεχωριστή σχέση με την πρωταθλήτρια στίβου.

Η πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ερωτήθηκε, μεταξύ άλλων αν παρακολουθεί το Survivor μετά την αποχώρησή της και ποια είναι η γνώμη της για το πιθανό ζευγάρι Βασάλου-Σταυρούλας.

Αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «τώρα δεν το βλέπω το Survivor All Star, δεν το παρακολουθώ. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος νικητής, ο κόσμος θα το κρίνει αυτό, αλλά θα ήθελα να φτάσει μακριά και γιατί όχι να το σηκώσει κιόλας. Είναι λυπηρό να βγαίνουν τέτοια βίντεο στη δημοσιότητα, είναι άσχημο για ένα πρόγραμμα το οποίο το έχω λατρέψει. Όταν ήμουν εγώ μέσα δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα».

Στην ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος απάντησε: «Αχ μη με ρωτάς τέτοια πράγματα! Δεν μπορώ να απαντάω σε κάθε τι που γράφεται και λέγεται»!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.