Το αλλάζει άμεσα ο Μικρούτσικος μετά την πρεμιέρα…

Το αλλάζει άμεσα ο Μικρούτσικος μετά την πρεμιέρα…

Η ώρα του Ανδρέα.

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΣΚΑΪ για τις επιδόσεις του «Big Brother» όχι όμως και ενθουσιασμός.

Το γεγονός ότι το νέο reality έπαιζε μόνο του, αλλά δεν χτύπησε κόκκινο σε νούμερα τηλεθέασης κάνει τους ανθρώπους του σταθμού να σηκώνουν τα μανίκια και να προσπαθούν να διορθώσουν τις αρρυθμίες που είδαμε όλοι στην πρεμιέρα.

Το μέτριο ντεμπούτο του Χάρη Βαρθακούρη δεν ανησυχεί κανέναν γιατί ήταν αναμενόμενο. Ο νέος παρουσιαστής του «Big Brother» ήταν εμφανώς τρακαρισμένος (απολύτως λογικό), έψαχνε να βρει τα τηλεοπτικά του πατήματα και να μπει στα παπούτσια ενός ρόλου που όλοι πιστεύουν ότι θα φέρει εις πέρας με επιτυχία.

Το αλλάζει άμεσα ο Μικρούτσικος μετά την πρεμιέρα…

Το αργό μοντάζ και τα σημεία που κούρασαν με την αργή ροή τους τον τηλεθεατή έχουν εντοπιστεί απ’ τους ανθρώπους του καναλιού και αναμένεται να διορθωθούν στα επόμενα επεισόδια.
Σε αυτό ακριβώς το κομμάτι καταλυτική θα είναι η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος έδειξε ότι η τηλεόραση είναι σαν το ποδήλατο. Δεν ξεχνιέται. Στα σημεία που έπαιρνε εκείνος το πηδάλιο η ροή γινόταν πολύ πιο γρήγορη και ο τηλεθεατής δεν… αγκομαχούσε να παρακολουθήσει την εικόνα.

Στα επόμενα επεισόδια λοιπόν ο ρόλος του Ανδρέα θα είναι μεγαλύτερος και πιο ουσιαστικός. Σε καμία περίπτωση δεν θα καπελώσει τον Χάρη Βαρθακούρη, αλλά θα τον συμπληρώνει προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο από εκείνο που είδαμε στη χθεσινή πρεμιέρα…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.