Πρεμιέρα σήμερα για την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ

Πρεμιέρα σήμερα για την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ

Είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του σταθμού.

Η μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ έφτασε.

Στις 12 :00 το μεσημέρι η παρουσιάστρια θα καλησπερίσει για πρώτη φορά τους τηλεθεατές από την συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου μαζί με την παρέα της.

Η εκπομπή «Love it» θα αντικαταστήσει αυτή του Γιώργου Λιάγκα που την περασμένη σεζόν βρέθηκε αρκετές φορές στο επίκεντρο της κριτικής. Η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου αποτέλεσε ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιριού αφού η μεταγραφή της απασχόλησε ιδιαίτερα.

Το όνομα της ξανθιάς παρουσιάστριας γράφτηκε για την αντικατάσταση της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA, ωστόσο βρέθηκε στον ΣΚΑΪ όπου θα έχει τα ηνία της μεσημεριανής εκπομπής. Στο πλευρό της θα είναι ο Μάνος Μαγιάτης, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η Μάρτζυ Λαζάρου.

Στην εκπομπή θα υπάρχουν ενότητες για μαγειρική, μόδα, ομορφιά, το παιδί αλλά και το… house keeping όπως ενημερώνει και το δελτίο τύπου. Μαζί με την εκπομπή «Love it» ξεκινά και μέρος της ψυχαγωγίας στον ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή θα παίρνει σκυτάλη από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που κάνει πρεμιέρα στις 11:30 το πρωί. Στις 17:05 θα δούμε τα νέα επεισόδια του «My Style Rocks» που επιστρέφει ανανεωμένο και με τον Χάρη Χριστόπουλο στην κριτική επιτροπή αντί του Λάκη Γαβαλά που θα έχει ρόλο guest κριτή.

Μετά το ριάλιτι μόδας θα ακολουθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Σία Κοσιώνη. Στις 21:00 επιστρέφει με νέα επεισόδια η σειρά «Οκτώ Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου. Το σίριαλ είχε διακόψει τα γυρίσματά του λόγω κορωνοϊού και δίνει ξανά ραντεβού με τους τηλεθεατές μετά από σχεδόν έξι μήνες απουσίας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.