Oνόματα-φωτιά στο Fame Story! Oι πρώτοι celebrities που «κλειδώνουν»

Oνόματα-φωτιά στο Fame Story! Oι πρώτοι celebrities που «κλειδώνουν»

Ο δύσκολος στόχος του προσώπου για τη διεύθυνση της Ακαδημίας.

Το Fame Story επιστρέφει δυναμικά μετά από πολλά χρόνια, όχι όμως από τον ΑΝΤ1, αλλά από τη συχνότητα του Star με την παραγωγή να ανήκει στον Νίκο Κοκλώνη και νέα, αλλά και παλιά πρόσωπα, να αναλαμβάνουν τις θέσεις των κριτών, των καθηγητών αλλά και της διεύθυνσης της μουσικής Ακαδημίας.

Στο μουσικό ριάλιτι εγκλεισμού, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν του Star, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο «Χαμογέλα και Πάλι», από τα παλιά πρόσωπα, που είχαν περάσει από το Fame Story, αναμένεται να δούμε ξανά τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε ρόλο κλειδί αλλά και την Εύη Δρούτσα στον γνωστό της ρόλο.

Από νέα πρόσωπα, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, έχει κλειδώσει για την κριτική επιτροπή η Δέσποινα Βανδή ενώ στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για συνεργασία βρίσκεται και η Άννα Βίσση.

Ο Νίκος Κοκλώνης στοχεύει πολύ ψηλά για τη διευθύντρια της ακαδημίας του μουσικού ριάλιτι, έχοντας συζητήσει με τη Βίκυ Λέανδρος.

Το Fame Story πιθανότατα θα προβάλλεται καθημερινά ενώ θα υπάρχει και μία έκτη προβολή μέσα στην εβδομάδα η οποία θα είναι live και θα είναι και η βραδιά αποχώρησης της εβδομαδιαίας αποχώρησης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.