To «Makeover Show» έρχεται στον ΣΚΑΪ - Ποια συζητά για να αλάβει την παρουσίαση

Μένει εκτός ΣΚΑΪ…

Το ριάλιτι που έχει αποδειχτεί... γεφύρι της Άρτας.

Αλλιώς τα υπολόγισαν, αλλιώς τα βρίσκουν μπροστά τους στον ΣΚΑΪ σε ό,τι αφορά στην οργάνωση του προγράμματος της νέας σεζόν. Και όπως όλα δείχνουν, ο σταθμός θα αναγκαστεί να κουνήσει οριστικά μαντίλι σε ένα project του οποίου τα δικαιώματα εξασφάλισε πολλούς μήνες πριν.

Ο λόγος για το πολυσυζητημένο «I’m a Celebrity… Get me out of here», το οποίο βρέθηκε ξαφνικά από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΪ, χωρίς ωστόσο -τόσο καιρό μετά- να έχει προοπτικές.

Όπως ακριβώς συνέβη και με το κανάλι του Αμαρουσίου, έτσι και στον ΣΚΑΪ τα «όχι» των celebrities για να συμμετάσχουν στο παιχνίδι -παραγωγής Acun Medya- διαδέχονται το ένα άλλο, καθώς παρά το γεγονός πως το project δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από το κανάλι, οι ιθύνοντες έχουν ξεκινήσει τις επαφές με αρκετά ονόματα για να δουν κατά πόσο θα τους ενδιέφερε να συμμετάσχουν. Επίσημες προτάσεις, βέβαια, δεν έχουν γίνει.

Το συγκεκριμένο ριάλιτι θεωρείται από τα πλέον σκληροπυρηνικά, με τους συμμετέχοντας να καλούνται από το να φάνε… κατσαρίδες χτυπημένες στο μπλέντερ μέχρι και να πιουν αίμα ζώων, με τις εικόνες που έχουν προβληθεί παγκοσμίως να είναι σαφές πως θα ήταν αδύνατο να κερδίσουν μια θέση στην ελληνική τηλεόραση του 2023.

Μένει εκτός ΣΚΑΪ...

Έτσι, το πιθανότερο σενάριο είναι το «I’m a Celebrity… Get me out of here» να μείνει οριστικά εκτός προγράμματος.

Σημειώνεται ότι ο ΣΚΑΪ το προόριζε για την prime time ζώνη του πρώτου μισού της σεζόν 2023 – 2024.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.