Πρόταση-βόμβα του Mega για debate με Μητσοτάκη και Τσίπρα

Πρόταση-βόμβα του Mega για debate με Μητσοτάκη και Τσίπρα

Θετική η αξιωματική αντιπολίτευση.

Πρόταση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, έστειλε o τηλεοπτικός σταθμός Mega, με την οποία δηλώνει την πρόθεση του να φιλοξενήσει στη συχνότητα ένα debate μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών

Τη σχετική  επιστολή με την πρόταση του σταθμού έστειλε στα γραφεία του Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα ο διευθυντής ενημέρωσης Σταμάτης Μαλέλης, εκμεταλλευόμενος δύο συνθήκες.

Πρώτον, ότι (λόγω Champions League) το Mega δεν θα μεταδώσει το debate και των έξι πολιτικών αρχηγών την προσεχή Τετάρτη 10 Μαΐου. Και, δεύτερον, ότι το debate μεταξύ των δύο είναι ένα πάγιο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο σταθμός ενημέρωσε τους δύο πολιτικούς αρχηγούς για την πρόταση του και αναφέρει ότι προτίθεται να το φιλοξενήσει την τηλεμαχία των δύο πολιτικών σε ώρα και ημερομηνία που θα επιλεγεί εφόσον βέβαια ανταποκριθούν και οι δύο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ δια της Πόπης Τσαπανίδου απάντησε θετικά. Αναμένεται η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η επιστολή του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Σταμάτη Μαλέλη προς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ:

«Κύριοι,

Το Mega, το μεγαλύτερο κανάλι της χώρας καλεί τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανοιχτό διάλογο – ντιμπέιτ στο κεντρικό στούντιο του σταθμού μας.

Θεωρούμε ότι η ανταλλαγή απόψεων Μητσοτάκη – Τσίπρα θα συμβάλλει στην πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 21ης Μαΐου.

Η πρόσκλησή μας γίνεται μετά και την αδυναμία του καναλιού μας να μεταδώσει ολόκληρο το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών λόγω συμβατικών υποχρεώσεων του προγράμματος».

Πρόταση-βόμβα του Mega για debate με Μητσοτάκη και Τσίπρα

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.