«Τώρα μιλάω εγώ!»: Καβγάς και κλάματα για Ηλιάνα - Emilia Vodos στον αέρα του «My Style Rocks» (Vid)

«Τώρα μιλάω εγώ!»: Καβγάς και κλάματα για Ηλιάνα – Emilia Vodos στον αέρα του «My Style Rocks» (Vid)

Χαμός στο στούντιο του ριάλιτι μόδας.

Ακόμα μία φορά στο φετινό My Style Rocks η Emilia Vodos έφερε τους κριτές στα όριά τους όταν αντέδρασε με ακατάπαυστες δικαιολογίες και αρνητικά σχόλια στην κριτική που δέχτηκε από τους κριτές και ιδιαίτερα από τον Δημήτρη Σκουλό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία σε έξαλλη κατάσταση της ζήτησε να σταματήσει να μιλάει.

«Έχω φέρει μια ποικιλία από εικόνες. Δεν ήμουν από την αρχή μέχρι το τέλος basic. Το παράπονό μου είναι ότι δεν μπορείτε να μου λέτε συνέχεια ότι δεν κάνω, δεν, δεν, δεν. Φταίει που πήρα στις πλάτες μου όλο αυτό», ήταν η αρχική αντίδραση της Emilia Vodos που γρήγορα έχασε τον έλεγχο και προσπάθησε να ζητήσει τον λόγο γιατί δεν έχει κερδίσει πέρα από μία φορά το βραβείο της εβδομάδας.

«Κι εσύ φαίνεται ότι ξεμπλοκαρίστηκες και ήρθες με την καινούργια Εμιλία εδώ πέρα. Να βάλουμε και ένα όριο στην τρέλα εδώ πέρα. Φαίνεται ότι λες ψέματα. Είπαμε να γελάσουμε και να κάνουμε χαβαλέ αλλά φτάνει. Να προσέχεις κι εσύ τι λες. Να προσέχεις και εσύ τις λες. Να προσέχεις και εσύ τι λες» αναφώνησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προσπαθώντας να ακουστεί εν μέσω διακοπών από την παίκτρια που συνέχιζε να μιλάει πάνω στα σχόλια των κριτών.

Η Emilia Vodos δεν σταμάτησε να μιλάει και τότε η κριτής φώναξε: «Βάλε μια τελεία σε παρακαλώ γιατί τώρα μιλάω εγώ. Έφερες εδώ το πρόβλημά σου με τη Χριστιάνα. Σε στηρίξαμε. Είπαμε όλα τα κορίτσια να προσέχετε τι λέτε. Ήρθες την επόμενη ημέρα σαν πεταλουδίτσα. Έστησες ένα κορίτσι στον τοίχο δυο μέρες. Το σκέφτηκες αυτό;».

Η παίκτρια ξεκίνησε να κλαίει σπάζοντας κατά τη διάρκεια της βαθμολογίας ενώ ζητούσε συνέχεια συγγνώμη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.