Νέα επική χυλόπιτα στο First Dates: Τύπος πήγε στην τουαλέτα για να... τηλεφωνήσει, για να την παρατήσει στα κρύα του λουτρού (Vid)

Νέα επική χυλόπιτα στο First Dates: Τύπος πήγε στην τουαλέτα για να… τηλεφωνήσει, για να την παρατήσει στα κρύα του λουτρού (Vid)

Από το κακό στο χειρότερο οι απορρίψεις στο ριάλιτι του Star.

Aπό το κακό στο χειρότερο πάνε τα ραντεβού των πρώτων επεισοδίων του First Dates του Star με τους άνδρες των πρώτων ραντεβού να εφευρίσκουν τους πιο αναπάντεχους τρόπους για να απορρίψουν τις γυναίκες και την Ζενεβιέβ να μην μπορεί να καταλάβει τι πάει λάθος.

Στο τελευταίο επεισόδιο ο Σπύρος βγήκε πρώτο ραντεβού με την Αρετή και λίγο μετά τη συνάντησή τους, αφού ήρθε το φαγητό στο τραπέζι ο Σπύρος είπε:  «Εμένα μου επιτρέπεις να πάω λίγο στην τουαλέτα να πλύνω τα χέρια μου;».

H Αρετή χωρίς να ξέρει τι την περιμένει του απάντησε: «Ναι ναι φυσικά, θα ανακατέψω την σαλάτα περιμένω βέβαια».

O Σπύρος σηκώθηκε από το τραπέζι και κατευθύνθηκε προς το μπάνιο ενώ λίγο αργότερα βγήκε κρατώντας το κινητό του και δήλωσε στην κάμερα ότι τηλεφώνησε στον φίλο του για να τον ρωτήσει αν πρέπει να φύγει αφού κατάλαβε ότι το ραντεβού με την Αρετή δεν πήγαινε καλά.

«Στην πρώτη επαφή θεώρησα ότι το ραντεβού δε θα πάει και τόσο καλά. Δε θα φάμε λέω σήμερα, δε θα φτάσουμε και στο γλυκό. Κολλητός μου, φίλος μου, κουμπάρος είναι όλα μαζί αδερφός του είπα τι να κάνω είμαι εδώ να κάτσω; Να φύγω; Τι να κάνω; Μου είπε να κάτσω να το ζήσω και ό,τι προκύψει σιγά», ανέφερε στην κάμερα ο 42χρονος Αρτινός, δηλώνοντας ουσιαστικά ότι είχε απορρίψει την Αρετή από την πρώτη ματιά και έψαχνε τρόπο να ξεφύγει.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.