To «Makeover Show» έρχεται στον ΣΚΑΪ - Ποια συζητά για να αλάβει την παρουσίαση

Ακόμα μία αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ

Τι σημαίνει αυτή η αλλαγή για το πρόγραμμα του σταθμού.

Η Εύα Αντωνοπούλου, για την πιθανότατη αποχώρηση της οποίας το Dailymedia.com.gr έγραψε χτες, δε θα είναι η μόνη αλλαγή σημαντικού στελέχους του τηλεοπτικού δυναμικού που θα κάνει φέτος ο ΣΚΑΪ.

Ήδη υπάρχει μία συμφωνημένη νέα αποχώρηση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο tinasmess.gr, της Γιώτας Σπανού που είχε τον τίτλο της Διευθύντριας Ψυχαγωγίας στον σταθμό του Ν. Φαλήρου από το 2021.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της δημοσιογράφου το συμβόλαιό της Γιώτας Σπανού λήγει στα τέλη Ιουνίου και δεν θα ανανεωθεί, μια απόφαση κοινή συναινέσει ανάμεσα σε εκείνη και τη Διοίκηση του ΣΚΑΪ.

Οι δύο πλευρές δε χωρίζουν άσχημα, οι σχέσεις μεταξύ τους παραμένουν άριστες, όμως η αποχώρησή της από μία τόσο κομβική θέση στο ψυχαγωγικό κομμάτι του προγράμματος οδηγεί σε εξελίξεις στον τομέα αυτό.

Το βιογραφικό της πρώην διευθύντριας ψυχαγωγίας του ΣΚΑΪ περιλαμβάνει το πέρασμά της από τον ΑΝΤ1, ενώ πριν τον ΣΚΑΪ ήταν Content and Developer Director στην εταιρεία παραγωγής Foss με τα project που είχε αναλάβει να περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και το Μουσικό Κουτί στην ΕΡΤ.

Οι πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου αναφέρουν ότι προς το παρόν δε θα υπάρξει κάποια συμφωνία με νέο στέλεχος για να αναλάβει την κενή θέση αλλά θα υπάρξει εκ των έσω πλήρωσή της από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη.

Ακόμα μία αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.