Νέο deal Αντώνη Κανάκη με ΑΝΤ1 - Το «Ράδιο Αρβύλα» και το project-έκπληξη

Νέο deal Αντώνη Κανάκη με ΑΝΤ1 – Το «Ράδιο Αρβύλα» και το project-έκπληξη

Τι ετοιμάζουν οι δύο πλευρές για τη νέα τους συνεργασία.

Στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων έχουν μπει οι δύο πλευρές, αυτή του Αντώνη Κανάκη και του ΑΝΤ1, για την ανανέωση του συμβολαίου του πρώτου, μετά το πέρας της φετινής σεζόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και το νέο συμβόλαιο θα είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ διετές. Θα περιλαμβάνει όλα τα γνωστά projects του Αντώνη Κανάκη, το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο δηλαδή, ενώ οι όροι του συμβολαίου θα είναι πάνω κάτω οι ίδιοι με αυτούς της προηγούμενης συμφωνίας.

Οι εκπομπής του παρουσιαστή, δηλαδή, θα ξεκινούν λίγο μετά από τις περισσότερες της νέας σεζόν και θα ολοκληρώνονται λίγο νωρίτερα από τις ημερομηνίες που σταματούν για καλοκαίρι οι άλλες εκπομπές του σταθμού.

Μεταξύ των δύο πλευρών μάλιστα υπάρχουν συζητήσεις για να γίνει ένα ακόμα project με πρωταγωνιστή τον παρουσιαστη, σε μορφή ντοκιμαντέρ. Θυμίζουμε ότι κάτι αντίστοιχο είχε γίνει με το ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη στην Αφρική.

Πριν από 10 χρόνια, ο Αντώνης Κανάκης σε συνεργασία με την ActionAid, έζησε για μία εβδομάδα σε ένα από τα πιο φτωχά μέρη του πλανήτη, τη Sierra Leone και το  «Immersion, βουτιά σε μια άλλη πραγματικότητα» προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1. Οι δύο πλευρές σκέφτονται να επαναλάβουν τον ρόλο αυτό του παρουσιαστή σε ένα νέο αντίστοιχο project.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.