Με άρωμα... εκλογών: Ο «Μαυρογιαλούρος» με τον Χάρη Ρώμα σε Α' τηλεοπτική προβολή στον ALPHA

Με άρωμα… εκλογών: Ο «Μαυρογιαλούρος» με τον Χάρη Ρώμα σε Α’ τηλεοπτική προβολή στον ALPHA

Ο «Μαυρογιαλούρος» απόψε στις 21:00 σε Α’ προβολή, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Απόψε το βράδυ στις 21:00, ο θρυλικός «Μαυρογιαλούρος» έρχεται στη μικρή οθόνη με προεκλογικές υποσχέσεις για άφθονο γέλιο.

Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά διασκευάζουν το αξέχαστο κείμενο του θεατρικού έργου των Αλέκου Σακελλάριου – Χρήστου Γιαννακόπουλου «Ανώμαλη προσγείωση», που είχε παρουσιαστεί στο αθηναϊκό κοινό για πρώτη φορά το 1950 στο θέατρο «Μακέδο» της οδού Θεμιστοκλέους, σε σκηνοθεσία Κάρολου Κουν.

Η ιστορία μας εκτυλίσσεται σε δυο παράλληλους χρόνους, το χθες και το σήμερα, και συναντάμε τους ίδιους πρωταγωνιστές σε δύο εποχές. Τα αποτελέσματα είναι σπαρταριστά.

Με άρωμα... εκλογών: Ο «Μαυρογιαλούρος» με τον Χάρη Ρώμα σε Α' τηλεοπτική προβολή στον ALPHA

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για την αναβίωση του υπέροχου ήρωα που έχει αφήσει εποχή με τις ατάκες του αλλά και για τους συντελεστές της αξέχαστης κωμωδίας.

«Αισθάνθηκα στα γυρίσματα ότι κάνουμε κάτι πολύ ωραίο, όλοι οι συνάδελφοι είναι εξαιρετικοί και ξανασυναντιέμαι με την Μαρία Λεκάκη που κάνει τη γυναίκα μου, έχουμε κάνει σκηνές πολύ ωραίες. Αυτή η τηλεταινία παίζεται την κατάλληλη στιγμή και νομίζω θα αρέσει πάρα πολύ. Κλείνω και το μάτι στον τηλεθεατή για τους Μαυρογιαλούρους που είναι καλό να μην υπάρχουν.


Έχουμε κάνει με την Άννα Χατζησοφιά μια καταπληκτική διασκευή από το θεατρικό έργο. Παίζει σε δύο εποχές, είναι δική μας ιδέα, υπάρχει ένας Μαυρογιαλούρος σήμερα που είναι περιφερειάρχης και του μιλά μια υπηρέτρια για την ιστορία του θείου του. Και έτσι βλέπουμε δύο εποχές, το τότε και το τώρα, και πόσο παρόμοιες είναι οι ιστορίες. Τα ίδια πρόσωπα παίζουν τους ρόλους μεταμορφωμένα σε παλαιότερη εποχή».

Λίγα λόγια για την ιστορία

Ο Μίλτος Μαυρογιαλούρος, γόνος πολιτικής οικογένειας, πολιτεύεται στην περιφέρεια του θρυλικού θείου του Ανδρέα Μαυρογιαλούρου. Δεν γνωρίζει, όμως, τα παιχνίδια που παίζονται πίσω από την πλάτη του, καθώς οι στενοί του συνεργάτες και η οικογένειά του προσπαθούν να τον αποπροσανατολίσουν.

Με άρωμα... εκλογών: Ο «Μαυρογιαλούρος» με τον Χάρη Ρώμα σε Α' τηλεοπτική προβολή στον ALPHA

Με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει τι συμβαίνει πραγματικά ούτε στην πολιτική του περιφέρεια αλλά ούτε και στο ίδιο του το σπίτι. Η απότομη «προσγείωση» του Μίλτου, σε συνδυασμό με αναδρομές στο παρελθόν της εποχής που ήταν βουλευτής ο θείος του, θα τον οδηγήσει στο να πάρει δραστικές αποφάσεις τόσο στον πολιτικό όσο και στον ιδιωτικό του βίο.

Το πρωταγωνιστικό καστ υποδύεται τους χαρακτήρες και στις δύο εποχές, προσφέροντας  απολαυστικές στιγμές.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.