Του άρπαξε το κεφάλι και το βούτηξε στο νερό: Οι πρώτες σοκαριστικές σκηνές από τον άγριο καβγά Μπάρτζη - Καραγκούνια στο Survivor (Vid)

Του άρπαξε το κεφάλι και το βούτηξε στο νερό: Οι πρώτες σοκαριστικές σκηνές από τον άγριο καβγά Μπάρτζη – Καραγκούνια στο Survivor (Vid)

Ο αγώνας διακόπτεται, καθώς ο μισθοφόρος δείχνει να σφαδάζει.

Μπορεί το Survivor All Star να φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του, ωστόσο οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς, όπως έγινε γνωστό,  ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τάκης Καραγκούνιας είχαν πολύ έντονο καυγά και τα πράγματα ξέφυγαν.

O ΣΚΑΪ έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό τρέιλερ, το οποίο επιβεβαιώνει τα όσα συνέβησαν αφού οι δυο παίκτες φαίνεται να είναι αντιμέτωποι κατά τη διάρκεια του run για την ασυλία.

Το τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ επιβεβαιώνει τα όσα ακούστηκαν, καθώς βλέπουμε τους δύο παίκτες να τίθενται αντιμέτωποι κατά τη διάρκεια του run για την ασυλία.

Νίκος Μπάρτζης και Τάκης Καραγκούνιας παίζουν πολύ σκληρά, έως και αντιαθλητικά. Σε κάποια στιγμή ο αγώνας διακόπτεται, καθώς ο μισθοφόρος δείχνει να σφαδάζει, ενώ στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Νίκος Μπάρτζης κατηγορεί τον Τάκη Καραγκούνια πως έβρισε σπίτια και οικογένειες.

Ο Τάκης το αρνείται κατηγορηματικά και ο Νίκος αποχωρεί εκνευρισμένος.

Δείτε το χαρακτηριστικό τρέιλερ:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.