«Λύγισαν» στον αέρα του ΑΝΤ1: H απρεπής χειρονομία του Λάκη Λαζόπουλου μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε viral (Vid)

«Λύγισαν» στον αέρα του ΑΝΤ1: H απρεπής χειρονομία του Λάκη Λαζόπουλου μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε viral (Vid)

Το «Τσαντίρι» επέστρεψε καυστικό.

Το Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου επέστρεψε τηλεοπτικά έστω και ως μικρό εμβόλιμο σχόλιο του δημιουργού του, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για τις Εκλογές 2023, την οποία διεύθυνε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο σατιρικός ηθοποιός σχολίασε το αποτέλεσμα των εκλογών με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο με τον δημοφιλή χαρακτήρα του Ρομά παρουσιαστή και σχολιαστή των ειδήσεων που είχε ξεκινήσει στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

«Το βασικό είναι ότι ο μουγγός μίλησε κι εκείνο που είπε είναι ότι «μεταξύ των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Ο Μητσοτάκης θέλει τετραετία μόνος του, ο Ανδρουλάκης δεν θέλει γιατί και οι δύο μαζί θα ροκανίζουν ο ένας τον άλλον, γι’ αυτό είπε ο Ανδρουλάκης ούτε Τσίπρα ούτε Μητσοτάκη γιατί κάτι ήξερε. Επίσης, ο Ανδρουλάκης θέλει να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Επίσης, ο Τσίπρας θέλει μια τετραετία να ξεμαλλιαστούν, μέχρι τις 25 Ιουνίου πρέπει να αλλάξει ομάδα γιατί με την ομάδα αυτή δεν μπορεί να πάει», τόνισε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος ενώ συμπλήρωσε:

«Ο Μητσοτάκης, καλώς ή κακώς, βγήκε πρώτος και πρέπει να το δεχτούμε, να του δώσουμε και συγχαρητήρια. Όπως και στον κ. Ανδρουλάκη».

Στη συνέχεια o Λάκης Λαζόπουλος, κάνοντας μια άσεμνη χειρονομία, σχολίασε για τα όσα είχε πει ο Γιώργος Κατρούγκαλος λίγες ημέρες πριν τις εκλογές: «Ο κος Κατρούγκαλος είπε ότι θα βάλει 20% φόρο, πήρε κι ένα εικοσάρι τώρα… Άντε γεια μας», με τον Νίκο Χατζηνικολάου να ξεσπάει στα γέλια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.