Και επίσημα στον ΣΚΑΪ το «I’ m a Celebrity… get me out of here»: Με 12 διάσημους το σκληροπυρηνικό ριάλιτι - To πρώτο trailer

Και επίσημα στον ΣΚΑΪ το «I’ m a Celebrity… get me out of here»: Με 12 διάσημους το σκληροπυρηνικό ριάλιτι – To πρώτο trailer

Έρχεται στο νέο πρόγραμμα.

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ γνωστοποίησε την «είσοδο» του πολυσυζητημένου ριάλιτι «I’ m a Celebrity… get me out of here» στο πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«I’ M A CELEBRITY… get me out of here» Ένα εμβληματικό show έρχεται τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ σε παραγωγή της ACUN MEDYA.

Ένα βραβευμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 15 χώρες διεθνώς, έρχεται στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν. «I’ m a Celebrity… get me out of here», αναφωνούν διάσημοι Έλληνες που θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά τους και η περιπέτεια ξεκινά!

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον άνετο τρόπο ζωής τους για να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι επιβίωσης στην καρδιά της ζούγκλας. Για να εξασφαλίσουν την καθημερινή τους επιβίωση, θα πρέπει να δοκιμαστούν σε ακραίες προκλήσεις, να έρθουν αντιμέτωποι με οριακές αποφάσεις, αλλά και να ολοκληρώσουν «ανατριχιαστικές» δοκιμασίες!

Σε αυτή τη συναρπαστική αναμέτρηση, γεμάτη από ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα, κάποιοι θα κάνουν φίλους και κάποιοι εχθρούς. Είστε έτοιμοι να δείτε τους αγαπημένους σας celebrities όπως δεν τους έχετε ξαναδεί; Μόνο αυτοί που θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν κάθε δοκιμασία και να ξεπεράσουν τους φόβους τους, θα στεφθούν τελικά «βασίλισσα» ή «βασιλιάς» της ζούγκλας.

Το «I’ m a Celebrity… get me out of here», ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετανία σε παραγωγή του ITV, ενώ έχει μεταδοθεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως Αυστραλία, Γερμανία, Μεξικό, Ρουμανία, Φιλανδία, Γαλλία, Ινδία, Ολλανδία, Σουηδία, Η.Π.Α. κ.ά και έχει λάβει πολλά τηλεοπτικά βραβεία, μεταξύ των οποίων και βραβεία BAFTA.

Ένα show διασκεδαστικό αλλά ταυτόχρονα, τρομακτικό!

Ένα show για τολμηρούς celebrities.

Ποιος τελικά δεν θα αντέξει και θα φωνάξει «I’ m a Celebrity… get me out of here»;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.