Ποιους θα δούμε στο πάνελ της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της στον ALPHA

Μετράμε πλέον αντίστροφα.

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:50 το μεσημέρι θα καλησπερίσει για πρώτη φορά τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ALPHA η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώην κριτής του GNTM θα έχει στο πλευρό της την Αφροδίτη Γραμμέλη, την Φωτεινή Πετρόγιαννη, τον Κωνσταντίνο Ντάφλο και τον ραδιοφωνικό παραγωγό Παναγή Τζωρτζάτο. Στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα είναι ο Στέλιος Χαϊμαντάς.

Η εκπομπή «Pop Up» θα απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο κοινό. Όπως έχει τονίσει κατά καιρούς και η ίδια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα έχει ειδικές ενότητες για την ομορφιά, την μητρότητα ενώ θα υπάρχει και σχολιασμός της επικαιρότητας.

Η μελαχρινή παρουσιάστρια και μοντέλο αναλαμβάνει τα ηνία στη ζώνη που ήταν η Ελένη Μενεγάκη που αποφάσισε να αποχωρήσει από την τηλεόραση. Η αποχώρηση της ωραίας Ελένης από τον ALPHA έφερε ολική αναδόμηση στο πρόγραμμα του σταθμού από νωρίς το πρωί μέχρι το μεσημέρι.

Μένει να δούμε αν η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θα καταφέρει να αντέξει απέναντι στον ανταγωνισμό. Μην ξεχνάμε ότι θα είναι η πρώτη φορά που θα βρίσκεται στα ηνία μίας εκπομπής αφού έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του GNTM.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.