Έντονος προβληματισμός στο Star...

Έντονος προβληματισμός στο Star…

Αντικαταστάτρια ψάχνουν και αντικαταστάτρια δε βρίσκουν.

Η ξαφνική αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το δυναμικό του Star μοιάζει να άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για το κανάλι της Κηφισιάς, με τους ιθύνοντες να μην έχουν καταφέρει να βγάλουν ακόμα άκρη σχετικά με το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του «Shopping Star».

Αν και μιλάμε για ένα project που μετρά χρόνια στην απογευματινή ζώνη του σταθμού, οι άνθρωποι του καναλιού εξακολουθούν να ποντάρουν πολλά σ’ αυτό και δεν έχουν σκοπό να «χαρίσουν» τη θέση σε κανένα τηλεοπτικό πρόσωπο προτού αυτό δοκιμαστεί και… κριθεί.

Έντονος προβληματισμός στο Star...

Κάτι που δεν έχει αρέσει και πολύ στις κυρίες που έχουν δεχτεί πρόταση από το κανάλι για δοκιμαστικό με αποτέλεσμα το ένα «όχι» να διαδέχεται το άλλο. Μέχρι στιγμής, αρνητικά για το τηλεπαιχνίδι της Βίκυς Καγιά έχουν απαντήσει η Κάτια Ζυγούλη και και η Δούκισσα Νομικού, ενώ όπως μαθαίνουμε εκ των έσω, όσα γράφτηκαν περί πιθανής εμπλοκής της Μαρίας Κορινθίου δεν έχουν κάποια βάση.

Αν και στο Star αναζητούν ένα πολύ συγκεκριμένο τύπο γυναίκας για την παρουσίαση του «Shopping Star», αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι δεν αποκλείεται να δούμε να αναλαμβάνει τα ηνία η παρουσιάστρια του «First Dates», Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της – τονίζοντας ωστόσο ότι το εν λόγω προϊόν έχει άρρηκτα συνδεθεί με το όνομα της Καγιάς και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Μένει να δούμε κατά πόσο το κανάλι θα συνεχίσει να επιμένει για δοκιμαστικά ή αν θα ρίξει νερό στο κρασί του προκειμένου η παρουσιάστρια να «κλειδώσει» πριν το φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.