«Κλείδωσαν» οι παρουσιαστές του «Breakfast@Star» της νέας σεζόν - Έπεσαν οι υπογραφές

«Κλείδωσαν» οι παρουσιαστές του «Breakfast@Star» της νέας σεζόν – Έπεσαν οι υπογραφές

Τέλος στις φήμες.

Τέλος στις φήμες που ήθελαν το Star να μην ανανεώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου για τη νέα σεζόν του «Breakfast@Star», με την ίδια την εκπομπή να ανακοινώνει επίσημα τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Έχω την είδηση της ημέρας, με την οποία θα ασχοληθούν όλα τα sites σήμερα και όλες οι εκπομπές αύριο. Έχω την πληροφορία ότι εχθές το απόγευμα έπεσε η υπογραφή που όλοι περίμεναν!», φώναξε on air με… μια μεγάλη δόση υπερβολής η δημοσιογράφος της εκπομπής Ξανθίππη Βουτσαλά. 

«Η υπογραφή έπεσε Ξανθίππη μου, ευχαριστούμε! Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, είναι αυτό που περιμέναμε. Είναι μια δικαίωση για εμάς γιατί το θέλαμε πολύ. Είναι ωραίο να βλέπεις τους κόπους να συνεχίζονται και να θες να κάνεις κάτι καλύτερο. Είμαστε μια οικογένεια όλοι εδώ, είμαστε μια παρέα που προσπαθεί για το καλύτερο», σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου, με τη Χατζίδου να συνεχίζει:

«1η Ιουνίου υπογράψαμε, πόσο καλά μας μπήκε ο μήνας! Στη Μελίτα  δεν το είπαμε ακόμα, θα της πούμε ότι θα συνεχίσει να βλέπει τους γονείς της την τηλεόραση και του χρόνου. Είναι τρομερή ικανοποίηση γιατί -το ξέρουμε όλοι τώρα- ακούσαμε πολλά. Υπάρχει καρδιοχτύπι, όπως υπήρχε και χθες που βάζαμε την υπογραφή. Η ικανοποίηση που νιώσαμε ότι μας εμπιστεύονται για δεύτερη χρονιά, δεν είναι εύκολο. Είμαστε δυο νέα πρόσωπα, προφανώς κάτι κάναμε καλά για να συνεχίσουμε. Προσπαθώ να κρατηθώ γιατί είμαι πολύ συγκινημένη. Το θέλαμε πολύ. Αν δεν είναι αυτό δικαίωση, τι είναι;».

Υπενθυμίζεται, ότι μερικές εβδομάδες πριν, είχε ακουστεί στον αέρα του «Breakfast@Star» πως η Μαρία Κορινθίου διέδιδε πως είναι σε συζητήσεις με το Star προκειμένου να αναλάβει τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι πραγματικά συνέβη, ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι πως το δίδυμο συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στο Star…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.