Σωσίας της Τζένης Καρέζη: Η πανέμορφη Ρωσίδα του First Dates που ρίχνει Χ στους Έλληνες - «Μου μίλησε αλβανικά και τρελάθηκα!» (Vid)

Σωσίας της Τζένης Καρέζη: Η πανέμορφη Ρωσίδα του First Dates που ρίχνει Χ στους Έλληνες – «Μου μίλησε αλβανικά και τρελάθηκα!» (Vid)

Ήταν τυχερή στο ραντεβού της.

Ένα από τα ζευγάρια του ριάλιτι «First Dates» στο επεισόδιο της Κυριακής που φάνηκαν από την αρχή να έχουν χημεία ήταν ο 25χρονος Μαρκελιάν και η 22χρονη Αλιόνα, με τη Ρωσίδα να δείχνει εξαρχής τις προθέσεις της και τα θέλω της τα οποία δε συμπεριλάμβαναν Έλληνες.

«Είμαι 22 χρονών, βρίσκομαι στην Κρήτη, έχω έρθει από την Ρωσία και είμαι φοιτήτρια στο παιδαγωγικό τμήμα. Θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ εύκολος άνθρωπος. Η μαμά μου θεωρεί ότι έχω πάρα πολύ δύσκολο χαρακτήρα, δεν συμφωνώ όμως με αυτό και πιστεύω ότι μπορώ να τα βρω με οποιονδήποτε. Μου αρέσει πάρα πολύ όταν ο άνδρας φαίνεται σαν άνδρας, να έχει τρίχες, να είναι δυνατός για να νιώθω ασφάλεια μαζί του. Θα ήθελα να μην είναι Έλληνας και να είναι κάτι σε 25 – 26 που θα είναι περίπου ήρεμος», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Αλιόνα λίγο πριν συναντήσει τον Μαρκελιάν στο ριάλιτι της αγάπης.

«Δεν θα κάνω κάτι ιδιαίτερο για να τραβήξω την προσοχή του, φτάνει που απλά θα είμαι εκεί και θα έχω όλη την προσοχή του πάνω μου», πρόσθεσε η παίκτρια με τα μπλε μάτια που εντυπωσίασε τον 25χρονο Μαρκελιάν, ο οποίος κατάγεται από την Αλβανία.

Σωσίας της Τζένης Καρέζη: Η πανέμορφη Ρωσίδα του First Dates που ρίχνει Χ στους Έλληνες - «Μου μίλησε αλβανικά και τρελάθηκα!» (Vid)

«Έρχεται και μου μιλάει Αλβανικά! Λέω, τι έγινε ρε μάγκα;», αναφώνησε ενθουσιασμένος ο Μαρκελιάν στην κάμερα του First Dates δείχνοντας ότι και για τους δύο το ραντεβού πήγε ανέλπιστα καλά.

Η εν λόγω παίκτρια, πάντως, έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς οι χρήστες του διαδικτύου θεώρησαν πως είναι… σωσίας της Τζένης Καρέζη!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.