«Καλά έκανα κι έφυγα, δε θέλω νάνο»: Προκαλεί ξανά η παίκτρια που παράτησε τον Έρωτα στο First Dates (Vid)

«Καλά έκανα κι έφυγα, δε θέλω νάνο»: Προκαλεί ξανά η παίκτρια που παράτησε τον Έρωτα στο First Dates (Vid)

«Τα κακά τα γράφω στα ψεύτικά μου».

Η Καρίνα από το «First Dates»,η κοπέλα που έγινε γνωστή γιατί σηκώθηκε και παράτησε την ώρα του ραντεβού της τον Έρωτα, τον παίκτη που της φάνηκε πολύ κοντός και αγύμναστος, μίλησε στην εκπομπή  «Γεια σου» του ΣΚΑΪ για το τηλεοπτικό ραντεβού της και όσα της καταλόγισαν στα social media.

«Πιστεύω ότι έχω τρόπους αλλά έχω κάποια στάνταρ και το παιδί δεν τα είχε. Δεν θα ασχοληθώ με άνθρωπο που δεν θέλω να γνωρίσω. Δεν είναι ρατσιστικά τα σχόλια “κοντός”, “αγύμναστος”. Εμένα μου αρέσει ο άντρας γυμνασμένος και ψηλός. Δε θέλω ένας άνθρωπο γκνομ (νάνο) μπροστά μου. Είναι κομπλεξικοί οι άνθρωποι που τα είπαν αυτά, εγώ ξέρω ακριβώς τι θέλω. Δεν θέλω να χάσω τον χρόνο μου εκεί που δεν με βολεύει. Δεν πρέπει ακουθήσω τα δικά μου θέλω; Πρέπει να σέβομαι τα θέλω της τηλεόρασης; Δεν αισθάνθηκα άσχημα που έφυγα. Με τον άνθρωπο δεν έχω πρόβλημα αλλά δεν έκανε για εμένα. Οι πρώην μου είχαν ύψος 1,83 και πάνω και ήταν όλοι γυμνασμένοι.

«[…]Θέλω λίγο άγριους. Στιλ μου είναι ο Τζέισον Στέιθαν, ο Τζέισον Μομόα. […]Δεν απαντάω καθόλου στα αρνητικά σχόλια, δεν έχω διαβάσει τίποτα, όχι έχω ακούσει είναι από πελάτισσές μου. Αν είσαι καλά με τον εαυτό σου είτε καλά πει είτε κακά είσαι καλά. Τα κακά τα γράφω στα ψεύτικά μου (δείχνοντας το στήθος της)».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.