Ξεκινούν τα LIVE του «The Voice» | Αυτή αναλαμβάνει την παρουσίαση

Δυσάρεστη εξέλιξη με το «The Voice» στον ΣΚΑΪ

Ποιο θα είναι το μέλλον του αγαπημένου talent show.

Μια σειρά από ανακατατάξεις στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, ειδικότερα στο ψυχαγωγικό τμήμα του προγράμματος, φέρνουν σε δύσκολη θέση ένα από τα πιο παλιά και αγαπημένα project του σταθμού, το μουσικό talent show «The Voice», το οποίο μετρούσε ως σήμερα 2 κύκλους στον ΑΝΤ1 και 7 κύκλους στον ΣΚΑΪ στον οποίο εδραιώθηκε.

Στη νέα τηλεοπτική σεζόν όμως, όπως όλα δείχνουν, τουλάχιστον για το πρώτο μισό της χρονιάς δεν υπάρχει χώρος στο πρόγραμμα για το The Voice. Και αυτό γιατί ο σταθμός θα ρίξει μεγάλο βάρος στο καθημερινό ριάλιτι επιβίωσης «I’m a celebrity get me out of here», στο οποίο θα υπάρχουν σελέμπριτι παίκτες και αναμένεται να χτυπήσει άμεσα κορυφή στις τηλεθεάσεις.

Από την άλλη πλευρά ο 7ος κύκλος του The Voice στον ΣΚΑΪ, είδε τα νούμερά του σαφώς πεσμένα, με κανέναν από τους υποψηφίους νικητές να μην κάνει μεγάλο γκελ στον κόσμο. Υπάρχει μία σκέψη το The Voice να βρει μία θέση στο δεύτερο μισό του προγράμματος του ΣΚΑΪ, αλλά και αυτή η μικρή πιθανότητα θα υπάρξει μόνο αν δημιουργηθεί τρύπα στο πρόγραμμα από καθυστερήσεις κάποιου άλλου project ή από κόψιμο κάποιας άλλης εκπομπής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.