Άβα Γαλανοπούλου: H επανεμφάνιση της ηθοποιού χρόνια μετά την αποχή της από τα φώτα της δημοσιότητας - Πώς είναι σήμερα (Vid)

Άβα Γαλανοπούλου: H επανεμφάνιση της ηθοποιού χρόνια μετά την αποχή της από τα φώτα της δημοσιότητας – Πώς είναι σήμερα (Vid)

Η αλλαγή στην εμφάνισή της και το αίτημα του Λιάγκα.

Μια σπάνια εμφάνιση, με τη δυσάρεστη αφορμή του θανάτου της ηθοποιού Νόνικας Γαληνέα, έκανε η αγαπημένη ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου, με τις δηλώσεις της για τον χαμό της φίλης της να παίζουν στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα.

«Είχα την τύχη να κάνω λίγο παρέα μαζί της. Μεγάλο πάθος για ζωή, νομίζω ζούσε στο κόκκινο. Τόλμησε να ζήσει όπως ήθελε. Πολύ λίγοι άνθρωποι το κάνουν αυτό. Μηδένιζε το κοντέρ και ξανάρχιζε από την αρχή. Καλό ταξίδι εύχομαι…», δήλωση η εξαφανισμένη εδώ και πολύ καιρό Άβα Γαλανοπούλου στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Φανερά αδυνατισμένη και με μεγάλα μαύρα γυαλιά, η εμφάνισή της Άβας των «Δυο ξένων» και του «Τι ψυχή θα παραδόσεις μωρή» στην κάμερα της εκπομπής για λίγες δηλώσεις ενεργοποίησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα ο οποίος μετά την προβολή του βίντεό της ανέφερε:

«Πάρτε την κ. Γαλανοπούλου και πείτε της ότι της ζητάω προσωπικά, είμαστε φίλοι χρόνια, να κάνουμε μία συνέντευξη, μου έχει λείψει η Άβα. Έχει σπουδαία ιστορία, βρέθηκε κάποιος απατεώνας στη ζωή της, της έφαγε τα λεφτά, καταστράφηκε οικονομικά, είναι σπουδαία ηθοποιός, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και καλός άνθρωπος».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.