Άγριος καβγάς on air για Καινούργιου - Μικρούτσικο: «Ξέρω τι έχετε ψηφίσει, φαίνεται!» - «Μας προσβάλεις και μας δημιουργείς πρόβλημα!» (Vid)

Ρίχνει τη «βόμβα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος…

Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό του μέλλον.

Η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου είχε γίνει εν μέσω πανδημίας στο reboot του Big Brother από τον ΣΚΑΪ, με τον Ανδρέα να έχει έναν ξεχωριστό ρόλο σχολιαστή, κάτι που έγινε περίπου και λίγο αργότερα ως σχολιαστής στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», στον ALPHA.

Όλα, όμως, δείχνουν ότι ο ίδιος δεν θα συνεχίσει σε αυτόν τον ρόλο και αυτή την εκπομπή, τουλάχιστον με τις υπάρχουσες συνθήκες. Ο πολύπειρος παρουσιαστής έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του στους ανθρώπους του καναλιού να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή του ALPHA, καθώς δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με όσα συμβαίνουν on air τόσο με την παρουσιάστρια όσο και με το πάνελ της.

Ο ίδιος διατηρεί άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους του καναλιού και σε καμιά περίπτωση δε θα ήθελε να κόψει τις γέφυρες με τον σταθμό, ο ρόλος όμως που έχει στην εκπομπή της Καινούργιου δεν τον ικανοποιεί και πλέον φαίνεται κουρασμένος με την όλη κατάσταση.

Τις τελευταίες εβδομάδες δε λείπουν οι εντάσεις ακόμα και ζωντανά στον αέρα της εκπομπής, με τον ίδιο να μην προτίθεται να παραμείνει σε ένα τέτοιο κλίμα. Ο ίδιος έχει ξαναϋπάρξει σε τηλεοπτικά projects στα οποία υπήρχαν καβγάδες, ειδικότερα σε ριάλιτι, όμως πάντα ήταν σε ρόλο διαμεσολαβητή ή διαχειριστή των εντάσεων ανάμεσα σε άλλους, παίκτες ή μέλη επιτροπών. Ποτέ δεν ήταν ο ίδιος πρωταγωνιστής στις αψιμαχίες.

Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει αυτό είναι να γίνει μία πολύ δελεαστική οικονομική πρόταση με αναβαθμισμένο ρόλο στην εκπομπή αλλά και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο πέρα από την πρόθεση του Ανδρέα να παραμείνει στον ALPHA…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.