Πέτρος Φιλιππίδης: Το αίτημά του στα ελληνικά κανάλια λίγο πριν το Εφετείο - Όσα δηλώνει η δικηγόρος του (Vid)

Πέτρος Φιλιππίδης: Το αίτημά του στα ελληνικά κανάλια λίγο πριν το Εφετείο – Όσα δηλώνει η δικηγόρος του (Vid)

H ενόχληση της παρουσιάστριας σε όσα της καταλόγισε η δικηγόρος του ηθοποιού.

Με αφορμή την απήχηση που έχουν τα βίντεο από τις σειρές του Πέτρου Φιλιππίδη στο Tik tok, η συνήγορός του Κική Πακιρτζίδου μίλησε στη Super Kατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου αναφέροντας την επιθυμία του ηθοποιού οι σειρές του να επιστρέψουν στα τηλεοπτικά κανάλια καθώς η μη προβολή τους στοιχίζει οικονομικά στον πρωταγωνιστή των σειρών.

Η στάση όμως της δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη απέναντι στην Κατερίνα Καινούργιου εξόργισε την παρουσιάστρια η οποία προσπαθούσε να μάθει τον πραγματικό λόγο πίσω από το αίτημα του Πέτρου Φιλιππίδη, με τη δικηγόρο του να επιμένει να προβάλλει το αίτημα σαν απαίτηση του κοινού, το οποίο ζητάει τις σειρές του ηθοποιού που βοήθησαν τον κόσμο σε δύσκολες εποχές, παρομοιάζοντάς τες με πίνακες ζωγραφικής και άλλα καλλιτεχνικά έργα.

«Λέτε ότι ο κόσμος τον ζητά και θέλει να τον ξαναδεί. Το ταλέντο του δεν το αμφισβητεί κανείς όμως, υπάρχει και ένα κοινό που μπορεί να μη θέλει να τον ξαναδεί. Κι εμένα, και όλους μπορεί να μη θέλουν να μας δουν, όμως εμείς δεν έχουμε καταδικαστεί. Η γνώμη του κοινού για μένα δεν έχει αλλάξει γιατί έχω ποινικά αδικήματα σε βάρος μου» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ξεχνάτε μάλλον ηθελημένα, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αθωωθεί για τον βιασμό για τον οποίο έχετε ξοδέψει άπειρες εκπομπές λέγοντας ότι, ακολουθείτε την κοπέλα και ότι λέει αλήθεια» απάντησε η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη προκαλώντας την άμεση αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου.

«Έχω πει εγώ τέτοιο πράγμα; Εγώ δε ξέρω καν ποια είναι η κοπέλα και έχω χειριστεί το θέμα πιο αντικειμενικά από όλους… Δε γνωρίζω ποια είναι η κοπέλα και δε με αφορά καθόλου. Ούτε έχω καλέσει καμία κοπέλα εδώ. Η γνώμη του τηλεοπτικού κοινού μπορεί να αλλάξει όταν ένας άνθρωπος έχει καταδικαστεί και αθωωθεί στη πορεία για έναν βιασμό και συνεχίζει να είναι καταδικασμένος για δυο απόπειρες. Δηλαδή, θέλετε να μου πείτε ότι αν βγείτε τώρα έξω θα σας πουν όλοι, “Ουάου ο Πέτρος Φιλιππίδης;”» τόνισε σε έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πάτε να βάλετε λόγια άλλα στο στόμα μου» απάντησε η Κική Πακιρτζίδου με την παρουσιάστρια να συμπληρώνει:

«Εγώ άλλο είπα και προσπαθείτε να αλλάξετε τα λόγια μου. Εγώ έχω μια συγκεκριμένη άποψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και δε θέλω να τοποθετηθώ δημόσια γι’ αυτή. Δε ξέρετε ποια είναι η άποψή μου».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.