«Απασφάλισε» για τον Γιώργο Λιάγκα η Σίσσυ Χρηστίδου… (Vid)

«Απασφάλισε» για τον Γιώργο Λιάγκα η Σίσσυ Χρηστίδου… (Vid)

«Γιατί το κάνουν αυτό;»

Την απορία της σχετικά με τη στάση του παρουσιαστή, Γιώργου Λιάγκα, όσον αφορά την παρουσίαση κάποιων εμπορικών θεμάτων μέσα από την εκπομπή του, εξέφρασε στη δικής της εκπομπή η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Συγκεκριμένα η ίδια δήλωσε:

«Ο άνθρωπος λέει δεν θέλει εμπορικά. Γιατί τον αναγκάζουν τον άνθρωπο από αυτό το κανάλι να κάνει μία εκπομπή με ένα τέτοιο περιεχόμενο; Είπε ότι αν με ρωτήσετε, σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω ότι δεν θέλω εμπορικά. Πώς υπάρχει ο Νίκος Μάνεσης, οι “Αταίριαστοι”; Τέτοια εκπομπή θέλει να κάνει ο άνθρωπος νομίζω. Υπάρχουν τέτοιες εκπομπές infotainment που δεν έχουν νύχια και μαλλιά. Ο Νίκος Ευαγγελάτος. Υπάρχουν τέτοιες εκπομπές. Γιατί δεν δίνουν στον άνθρωπο μία τέτοια εκπομπή και να τα βάλουν μετά σε μια άλλη ζώνη»;

και συνέχισε: 

«Αν εγώ θέλω να διαφημιστώ, στο εμπορικό τμήμα του ΑΝΤ1 αρέσει αυτή η τοποθέτηση, ότι εγώ δεν τα θέλω και τα βάζουμε γιατί με αναγκάζουν; Ας κάνει μία εκπομπή που θέλει. Αν είσαι κανάλι λες “θέλω γυναικείο πρωινό” και παίρνεις έναν άνθρωπος που θέλει να το κάνει ή λες “θέλω τον Γιώργο Λιάγκα που δεν θέλει να κάνει εμπορικά και γυναικεία θέματα και κάνω μία εκπομπή πάνω του».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.