«Big Brother»: Γιατί το ΕΣΡ δεν αντιδρά μετά τον σάλο

«Big Brother»: Γιατί το ΕΣΡ δεν αντιδρά μετά τον σάλο

Όλοι ζητούν την αντίδρασή του.

Τεράστιες αντιδράσεις προκάλεσαν τα όσα είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης στον αέρα του «Big Brother. Ο παίκτης του ριάλιτι που προκάλεσε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έκανε ένα αισχρό σχόλιο κατά τη διάρκεια συζήτησης με συμπαίκτες του.

Από την στιγμή που έγινε γνωστό, στο διαδίκτυο έγινε ένας μικρός πανικός. Το hashtag με το οποίο οι χρήστες ζητούσαν την ακύρωσή του, έγινε νούμερο ένα trend με πάνω από 30 χιλιάδες αναφορές.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του twitter που αναρωτιούνταν για ποιον λόγο δεν έχει παρέμβει το ΕΣΡ. Η ανεξάρτητη ραδιοτηλεοπτική αρχή, με την οποία επικοινώνησε και ο Στέλιος Πέτσας, μάλλον δεν έχει αρμοδιότητα για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Το γεγονός ότι όσα ειπώθηκαν ήταν σε Live streaming μέσω διαδικτύου και όχι στον τηλεοπτικό αέρα φαίνεται ότι γλιτώνει τον ΣΚΑΪ από μία πολύ βαριά ποινή. Το ΕΣΡ έχει αρμοδιότητα μόνο για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, για καμία άλλη περίπτωση.

Θυμίζουμε ότι ο σταθμός είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ για τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την παρενόχληση της φοιτήτριας.

Ο παίκτης πάντως, όπως έγινε γνωστό, αποχώρησε από το παιχνίδι μετά από την επίσκεψή του στο δωμάτιο επικοινωνίας. Ο ίδιος απολογήθηκε για όσα ακούστηκαν ενώ αρνήθηκε ότι έχει ασκήσει βία σε κάποια γυναίκα μετά από σχετική ερώτηση του Μεγάλου Αδερφού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήδη τέσσερις εταιρείες έχουν αποσύρει τις χορηγίες τους από το παιχνίδι. Όπως όλα δείχνουν δε θα είναι και οι μοναδικές με το οικονομικό πλήγμα για τον ΣΚΑϊ να είναι μεγάλο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.