Αυτό είναι το κορίτσι του Ντάνου! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη σύντροφό του στα μπουζούκια - Τα αποκαλυπτικά πλάνα (Vid)

«Δε θα δάγκωνα το χέρι που με τάισε»: Ιστορικό «καρφί» για τον Ντάνο (Vid)

Έβγαλε μάτι…

O τελικός του Survivor All Star μπορεί να βρήκε νικητή τον Σάκη Κατσούλη για δεύτερη φορά στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης, η βραδιά όμως στο ανοιχτό θεατράκι της λεωφόρου Βεΐκου στο Γαλάτσι είχε εκτός από λάμψη και πανηγυρισμούς, αρκετές στιγμές με ατάκες και υπονοούμενα για ανθρώπους που έλειπαν από τον τελικό.

Σε μία από αυτές τις άβολες στιγμές, ο νικητής του Survivor απάντησε στον Γιώργο Λιανό αφήνοντας ανοιχτό σε σχολιασμό το τι μπορούσε να εννοεί και ποιον να φωτογραφίζει με την απάντησή του.

«Ήταν ένα τηλέφωνο που προξένησε σε όλους άγχος, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης, ξέρεις ότι πας στην απομόνωση. Μου έφερε άγχος, πολλή σκέψη, συζήτηση με τη Μαριαλένα και ήρθαν μηνύματα του κόσμου, μιας και είχε μαθευτεί ότι θα γίνει το Survivor All Star. Οι ίδιοι άνθρωποι που με στήριξαν το 2021 οι ίδιοι ήθελαν να με ξαναδούν στις οθόνες» ανέφερε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης ενώ συμπλήρωσε.

«Σεβόμενος τον κόσμο, την οικογένειά μου, δεν θα μπορούσα να δαγκώσω το χέρι που με τάισε, το πρόγραμμα που μου άλλαξε τη ζωή».

Η δεύτερη πρόταση του νικητή του Survivor All Star από πολλούς χρήστες των social media θεωρήθηκε ως ένα επιπλέον υπονοούμενο του για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος αρνήθηκε όλες τις προτάσεις να επιστρέψει με κάποιον τρόπο στο ριάλιτι που τον έκανε πασίγνωστο, καθώς τα τελευταία χρόνια στοχεύει μόνο στην καριέρα τους ως ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.