«Big Brother»: Υψηλή τηλεθέαση παρά τον σάλο

«Big Brother»: Υψηλή τηλεθέαση παρά τον σάλο

Οι τηλεθεατές το προτίμησαν παρά τις αντιδράσεις.

Τεράστιες αντιδράσεις προκάλεσε το σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη κατά τη διάρκεια διαδικτυακής μετάδοσης του «Big Brother». Ο παίκτης του ριάλιτι μιλώντας με συμπαίκτες του, ακούστηκε να επικροτεί και να προτρέπει συμπαίκτες του στις αποτρόπαια πράξη του βιασμ0ύ αν κάποια αντιστέκεται, «για να αδειάζει το πακέτο».

Οι χρήστες του twitter αντέδρασαν ζητώντας την παρέμβαση της δικαιοσύνης αλλά και την ακύρωση του ριάλιτι. Ο παίκτης αποβλήθηκε από το ριάλιτι ενώ θέση για το αισχρό σχόλιο του παίκτη πήρε το ΕΣΡ αλλά και ο ΣΚΑΪ με ανακοίνωσή του.

Παρά τις αντιδράσεις αλλά και τον σάλο που προκλήθηκε, το «Big Brother» διατήρησε τα υψηλά ποσοστά του όσον αφορά την τηλεθέαση.

Το πρώτο επεισόδιο που προβλήθηκε μετά τα όσα κατάπτυστα ακούστηκαν σημείωσε 23,1% στο γενικό σύνολο και 23,9% στο δυναμικό κοινό.

Μένει να δούμε την αντίδραση του κοινού και τις επόμενες ημέρες που θα μεταδοθεί το ριάλιτι. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και το λάιβ της Παρασκευής για τα όσα θα πουν τόσο ο Χάρης Βαρθακούρης όσο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όπως σημείωσε το dailymedia.com.gr ο παρουσιαστής θα κάνει καταλυτική παρέμβαση ώστε να γίνει κατανοητό ότι συμπεριφορές σαν του Κρητικού δεν πρόκειται να γίνου ανεκτές στο μέλλον και να ξαναγυρίσει η συζήτηση στα του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.