Γροθιά στο στομάχι: Αυτοί είναι οι νεκροί της τραγωδίας των Τεμπών (Pics)

Tέμπη: Άγριος ξυλοδαρμός κατηγορούμενου στελέχους του ΟΣΕ αφότου αφέθηκε ελεύθερος από συγγενείς ( ; ) των θυμάτων

Toν περίμεναν μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή Λάρισας.

Θύμα ξυλοδαρμού από τέσσερα άτομα φέρεται να έχει πέσει ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ηλεκτρομηχανικών Συστημάτων και ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ στον οποίο είχε ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για την υπόθεση του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Το επεισόδιο εις βάρος του δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας αφότου κάθισε σε κατάστημα εστίασης πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο λίγη ώρα μετά την απολογία του στον ανακριτή και αφού είχε μείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και καταβολής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Το θύμα υπήρξε γενικός διευθυντής, από τον Μάρτιο του 2017 έως και τον Νοέμβριο του 2019, της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ.

Το onlarissa.gr κάνει λόγο συγκεκριμένα για συνολικά τέσσερα άτομα τα οποία επιτέθηκαν στον διευθυντή και φέρονται να είναι συγγενείς των θυμάτων.

Το διευθυντικό στέλεχος μετέβη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μετά το τέλος του επεισοδίου, ενώ νωρίτερα είχε καταφθάσει στο σημείο η αστυνομία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.